Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ζευγάρι κάνει σεξ σε καμπαναριό – Τους έπιασε drone

53

Τον λάθος τόπο, την λάθος στιγμή για να κάνει σεξ διάλεξε ένα ζευγάρι στη Ρωσία το οποίο αποφάσισε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο…  καμπαναριό του ιστορικού μοναστηριού Borisoglebskiy, στην πόλη Τόρζχοκ της Ρωσίας.

Δυστυχώς για το ζευγάρι, ένας τουρίστας ο οποίος επισκεπτόταν την ίδια ώρα το μοναστήρι αποφάσισε να καταγράψει με το drone του την μοναδική θέα και το τοπίο γύρω από την Μονή. Ωστόσο, όταν το ανέβασε στο καμπαναριό, είδε προς μεγάλη του έκπληξη την ερωτική σκηνή!

«Είναι η στιγμή που προσπαθείς να τραβήξεις όμορφα πλάνα, γυρνάς στο σπίτι σου και ανακαλύπτεις αυτό…». έγραψε σε σχόλιό του στο YouTube ο Grigoriy Zlykh, ο τουρίστας που τράβηξε το επίμαχο βίντεο.

Όμως, παρά το γεγονός ότι το drone πετούσε δίπλα του, το ζευγάρι συνέχισε να κάνει σεξ, μέχρι τη στιγμή που ένας άλλος τουρίστας ανέβηκε στο καμπαναριό για να απολαύσει την θέα. Τότε και οι δύο ντύθηκαν βιαστικά και… εξαφανίστηκαν, ωστόσο, τα «κατορθώματά» τους έκαναν μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τις εικόνες που κατέγραψε το drone.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η ταυτότητα του ζευγαριού δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, ωστόσο, αναζητείται από τις αρχές της Ρωσίας. Αν τα δύο αυτά άτομα εντοπιστούν, πάντως, είναι πιθανό ότι θα βρεθούν αντιμέτωπα με την δικαιοσύνη για προσβολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Δείτε το βίντεο

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.