Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Το… δαιμόνιο του «Εξορκιστή» στην ομιλία Πουτζδεμόν!

58

Εξηγήσεις έχει κληθεί να δώσει ο ισπανικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας διότι κατά τη διάρκεια προβολής βίντεο για τον «εξορισμένο» Καταλανό ηγέτη Κάρλες Πουτζδεμόν, ακουγόταν η μουσική από την ταινία τρόμου του 1973, «Ο Εξορκιστής».

Η μουσική ήταν από τη σύνθεση «Tubular Bells» του Μάικ Όλντφιλντ και ακουγόταν στο background της φωνής του Πουτζδεμόν στο ενημερωτικό πρόγραμμα RTVE Informe Semanal το προηγούμενο Σάββατο.

Το συμβούλιο επαγγελματικών προτύπων της RTVE δήλωσε ότι ήταν κακή επιλογή και άρχισε έρευνα για να ανακαλύψει ποιος ήταν ο υπεύθυνος.

Το «Informe Semanan» είναι μια εκπομπή για την εβδομαδιαία ενημέρωση και λειτουργεί εδώ και 43 χρόνια στην εθνική τηλεόραση.

Την περασμένη εβδομάδα επικεντρώθηκε στην καταλανική κρίση. Περίπου μετά από 4 λεπτά από την έναρξη του προγράμματος, έπαιξε το βίντεο του Πουτζδεμόν, υπό τους ήχους του Tubular Bells. Ο Καταλανός ηγέτης εκείνη τη στιγμή έλεγε πως αυτός και άλλοι γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να πάνε στη φυλακή, αλλά θα πολεμούσαν κατά της έκδοσης.

Ένας χρήστης του twitter, σαρκαστικά έγραψε πως η χρήση του τραγουδιού ήταν «κατάλληλη» ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Παναγία μου, σας παρακαλώ πείτε μου ότι έχει γίνει επεξεργασία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.