Ειδησεογραφικό site

ΒINTEO: Τo δείπνο Νετανιάχου – Τσίπρα και η ερώτηση της Σάρας στην Μπέτυ

3.063

Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκονται στο Ισραήλ και δείπνησαν στην πρωθυπουργική κατοικία, καλεσμένοι του ζεύγους Νετανιάχου μαζί με τον Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του

Στο Ισραήλ μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα βρίσκεται  ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της Τριμερής Συνόδου Κορυφής ανάμεσα σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπεντζαμίν Νετανιάχου μαζί με την σύζυγό του, Σάρα, υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα με την Μπέτυ Μπαζιάνα καθώς και τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη μαζί με την σύζυγό του, Άνδρη Μουστακούδη και δείπνησαν μαζί, στο σπίτι του κ. Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ.

Ένα μέρος της επίσκεψης ήταν ανοιχτό στους εκπροσώπους του Τύπου, με το παρακάτω βίντεο να παρουσιάζει τον Μπ. Νετανιάχου να υποδέχεται και να ξεναγεί στους χώρους του σπιτιού του τον Αλ. Τσίπρα και τον Νίκο Αναστασιάδη.

Embedded video

PM of Israel

@IsraeliPM

WATCH: Prime Minister Netanyahu and his wife Sara host dinner for Greek Prime Minister Tsipras and his partner Peristera «Betty» Baziana and Cypriot President Anastasiades and his wife Andri Moustakoudi, at the Prime Minister’s Residence in Jerusalem.

141 people are talking about this

«Όλος ο ελληνικός πολιτισμός» είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ υποδεχόμενος τον Έλληνα πρωθυπουργό και τη σύντροφό του. Η Μπέτυ Μπαζιάνα καλησπερίζει στα ελληνικά, ενώ στη συνέχεια έχει σύντομη συνομιλία με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Χαίρομαι πολύ που σας βλέπω» λέει η Μπέτυ Μπαζιάνα, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να τη ρωτά αν έχει επισκεφτεί ξανά το Ισραήλ.

Και αφού η Μπέτυ Μπαζιάνα προχωρά για να χαιρετίσει τη Σάρα Νετανιάχου, εκείνη την ρωτά. «Το όνομά σας είναι Μπέτυ;».

«Ναι, Μπέτυ», απαντά η σύντροφος του πρωθυπουργού.

Πάντως στο Twitter, του πρωθυπουργού τους Ισραήλ αναγράφεται ως «Peristera «Betty» Baziana».

View image on TwitterView image on Twitter

PM of Israel

@IsraeliPM

Prime Minister Netanyahu and his wife Sara hosted dinner this evening for Greek Prime Minister Tsipras and his partner Peristera «Betty» Baziana and Cypriot President Anastasiades and his wife Andri Moustakoudi, at the Prime Minister’s Residence in Jerusalem. 🇮🇱🇨🇾🇬🇷

56 people are talking about this

Τα σχόλια είναι κλειστά.