Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Το αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ περνά «ξυστά» από γεμάτο επιβάτες boeing!

35

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας αποδεικνύει πόσο κοντά σε νέο αεροπορικό ατύχημα έφτασε ο αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ: Το ιδιωτικό του αεροπλάνο φαίνεται να περνά «ξυστά» πάνω από ένα boeing 737, που ήταν γεμάτο με 106 επιβάτες και πλήρωμα και ετοιμαζόταν να απογειωθεί!

Το περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο John Wayne στην Καλιφόρνια, ενώ ο 74χρονος ηθοποιός και ερασιτέχνης πιλότος επιχειρούσε να προσγειώσει το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται καθαρά το κίτρινο αεροπλάνο που πιλοτάρει ο Χάρισον Φορντ να περνά πάνω από ένα boeing της American Airlines. Το boeing βρίσκεται στον διάδρομο απογείωσης και είναι έτοιμο να ξεκινήσει την διαδικασία, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανέφερε ότι οι ελεγκτές κυκλοφορίας έδωσαν άδεια στον Φορντ να προσγειώσει το μονοκινητήριο στον διάδρομο προσγείωσης και όχι σε εκείνον της απογείωσης. Αναφέρει επίσης, ότι ο ηθοποιός επανέλαβε ως όφειλε την εντολή που έδωσε, όμως τελικά προσγειώθηκε λάθος.

Μάλιστα, φέρεται να είπε απορρημένος προς τον πύργο ελέγχου: «Τι δουλειά είναι το επιβατικό αεροπλάνο κάτω από εμένα»;

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2015, ο Χάρισον Φορντ είχε σοβαρό ατύχημα με το αεροπλάνο του, όταν εκείνο συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες, λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο. Τότε είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και αιμορραγία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.