Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ – Σοκ από Ινδία: Μεθυσμένος βιάζει γυναίκα στο δρόμο – Ατάραχοι οι περαστικοί!

65

Σε ένα πεζοδρόμιο, σε πολυσύχναστο δρόμο, με δεκάδες περαστικούς απλώς να κοιτούν και άλλους να τραβούν βίντεο, μία 43χρονη γυναίκα στην Ινδία είχε «ραντεβού» με την απόλυτη φρίκη. Ήταν η στιγμή που ένας μεθυσμένος άντρας, τής επιτέθηκε και αφού την έριξε στο πεζοδρόμιο, τη βίασε μπροστά στα μάτια των περαστικών, οι οποίοι παρακολουθούσαν δίχως να αντιδρούν.

Η 43χρονη γυναίκα είχε μαλώσει με τον σύζυγό της και λίγες ώρες νωρίτερα είχε φύγει από το σπίτι της, στην πόλη Visakhapatnam. Δέχθηκε την επίθεση του 23χρονου καθαριστή φορτηγών G. Chiva κοντά στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, στις 2 το μεσημέρι. Αργότερα ο δράστης συνελήφθη, τη στιγμή εκείνη ωστόσο, ούτε ένας από τους περαστικούς δεν έσπευσε να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα. Ο μεθυσμένος νεαρός την έγδυσε και τη βίασε μέρα-μεσημέρι, στο πεζοδρόμιο, σε κοινή θέα.

Ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη από τις ινδικές αρχές…

Κάποιοι μάλιστα τραβούσαν και βίντεο, ενισχύοντας τη φρίκη που βίωνε η 43χρονη γυναίκα την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας εμφανίστηκε οργισμένος από το γεγονός ότι κανένας δεν σταμάτησε τον δράστη. Η γυναίκα ήταν εξαντλημένη, καθώς είχε να φάει και να κοιμηθεί πολλές ώρες και την είχε πάρει ο ύπνος κάτω από ένα δέντρο. Όταν δέχθηκε την επίθεση, δεν κατάφερε να αντιδράσει και να βάλει τις φωνές.

«Οι περισσότεροι από τους παριστάμενους έσπευσαν να καταγράψουν το περιστατικό και όχι να βοηθήσουν. Ένας μας ειδοποίησε και πήγαμε αμέσως στην περιοχή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο δράστης είχε διαφύγει, όμως συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι περαστικοί, μέσω του οποίου ταυτοποιήθηκε ο δράστης (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)…

Τα σχόλια είναι κλειστά.