Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ-Ρωσία: Υπουργός και ξανθιά ημίγυμνοι και μεθυσμένοι!

1.204

Πολιτικό σκάνδαλο ξέσπασε στη ρωσική επαρχία Σαράτοφ, όταν μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας της τροχαίας, οι αστυνομικοί αντίκρισαν μια ασυνήθιστη εικόνα μέσα σε κρατικό αυτοκίνητο – Ο τοπικός κυβερνήτης ζήτησε την σύσταση ειδικής επιτροπής για την διερεύνηση της υπόθεσης

Η νεαρή ξανθιά γυναίκα με τις κόκκινες γόβες και το ξεκούμπωτο μαύρο κορμάκι καθόταν στο τιμόνι και ο άνδρας, που φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό του, κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ, που διέσχιζε τον δρόμο με τα φώτα σβηστά τα χαράματα της 25ης Μαΐου στην ρωσική επαρχία Σαράτοφ. Το όχημα τράβηξε την προσοχή των ανδρών της τροχαίας, που ανακάλυψαν πως επρόκειτο για κρατικό αυτοκίνητο με επιβάτες τον τοπικό υπουργό Οικονομικών Αλεξάντρ Βισκρεμπέντσεφ και την κρατική υπάλληλο Μαρία Μιστσένκο.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και οι δύο ήταν μεθυσμένοι ενώ η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να ξυπνήσει τον υπουργό τραβώντας του το πόδι και αποκαλώντας τον χαϊδευτικά «Σάσα» (το υποκοριστικό του Αλέξανδρου στα ρωσικά). Η ίδια, απείλησε τους αστυνομικούς πως θα αντιμετωπίσουν «προβλήματα» όταν ξυπνήσει ο υπουργός.

Ο Βισκρεμπέντσεφ ξύπνησε και έδωσε στους άνδρες της τροχαίας τα έγγραφα του μαύρου τζιπ, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν κρατικό όχημα, αλλά και τα δικά του χαρτιά που αποδείκνυαν ότι είναι ο τοπικός υπουργός Οικονομικών. Μάλιστα, ο υπουργός ζήτησε από τους αστυνομικούς έναν αναπτήρα για να ανάψει τσιγάρο μετά τον ύπνο του!

Καθώς η γυναίκα δεν είχε μαζί της έγγραφα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Συγγενής της δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση πως η Μιστσένκο αποκλείεται να είχε πιει επειδή βρίσκεται σε «άδεια μητρότητας». Το τοπικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως ο υπουργός βρίσκεται σε άδεια μέχρι το τέλος του μήνα.

Το βίντεο του ελέγχου του κρατικού οχήματος και των δύο επιβατών, που δόθηκε στην δημοσιότητα, έγινε η αιτία για διαταγή έρευνας για «κακή χρήση κρατικού οχήματος». Αν η σχετική έρευνα καταδείξει πως ο υπουργός διέταξε την νεαρή γυναίκα να καθίσει στο τιμόνι, τότε θα χάσουν και οι δύο τις άδειες οδήγησης. Ο τοπικός κυβερνήτης ζήτησε την σύσταση ειδικής επιτροπής υπό τον αναπληρωτή κυβερνήτη, ώστε να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες και να ληφθεί απόφαση επί του θέματος. Πηγή από την τοπική διοίκηση δήλωσε στην διαδικτυακή εφημερίδα Gazeta.Ru πως πιθανότατα ο υπουργός θα απομακρυνθεί από την θέση του μόλις επιστρέψει από τις διακοπές του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.