Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ο άτσαλος χορός του Μέσι και ο πρώτος καβγάς πεθεράς – νύφης

59

Μπορεί η σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο να μετράει πολλά χρόνια αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν έχει πείσει τη μητέρα του Αργεντίνου μέσου.

Η επιλογή της να φορέσει ένα ασημί χρώματος φόρεμα στο γάμο του γιου της με την επί δεκαετίες σύντροφό του θεωρήθηκε από πολλούς ως unfair καθώς στην Αργεντινή άσπρο ή παρόμοιου χρώματος φόρεμα μπορεί να φορέσει μόνο η νύφη.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ η επιλογή αυτή της Σέλια Σουτσιτίνι αποτελεί επιβεβαίωση των φημών που υπήρχαν για κόντρα της ίδιας με κάποιους από τους συγγενείς της Αντονέλα.

Μέσα ενημέρωσης από την Αργεντινή μεταδίδουν ότι χαρακτηριστικό της «παγωμάρας» των δύο οικογενειών είναι το γεγονός ότι είχαν καταλάβει από έναν όροφο του ξενοδοχείου στο οποίο διεξήχθη η δεξίωση χωρίς να έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία.

Ωστόσο η κίνηση αυτή της μητέρας του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να πτόησε ή να έκοψε το κέφι των δύο νεόνυμφων.

Για του λόγου το αληθές μπορεί κανείς να δει τα βίντεο που κυκλοφόρησαν – αν και το ζευγάρι είχε απαγορεύσει την παρουσία κινητών τηλεφώνων στην τελετή και το γλέντι – και στα οποία τόσο ο Λιονέλ όσο και η Αντονέλα χορεύουν με την ψυχή τους.

Βέβαια, όπως παρατήρησαν πολλοί, οι κινήσεις του Μέσι παραπέμπουν περισσότερο σε ντρίμπλες αγωνιστικού χώρου και λιγότερο σε χορευτικές φιγούρες.

Η αμηχανία του Λίο εξάλλου ήταν εμφανής και στο πρώτο φιλί που μοιράστηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων όταν πλέον η Αντονέλα έγινε και επίσημα η κυρία Μέσι.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.