Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Η Τερέζα Μέι επιδίδεται στον χορό ζευγαρώματος των πτηνών!

4.173

Φαίνεται πως η Τερέζα Μέι δεν πήρε το μάθημά της από την πρώτη της προσπάθεια να δείξει δημοσίως τις χορευτικές της ικανότητες και έτσι ξαναχτύπησε πάλι.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας φαίνεται πως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, καθώς δύο μέρες μετά τον χαμό που έγινε στο διαδίκτυο με τον χορό της, η ίδια προσπάθησε ξανά…πιο επιδεικτικά, και με περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτή την φορά.

Ο χορός του ζευγαρώματος των πτηνών:

Συγκεκριμένα, η Τερέζα Μέι που κάνει περιοδεία στην Αφρική, βρέθηκε χτες στην Κένυα και χόρεψε«χορό του ζευγαρώματος των πτηνών», μία αναπαράσταση δηλαδή των κινήσεων που κάνουν τα πτηνά στην Αφρική όταν ζευγαρώνουν.

Και μπορεί η ίδια απλά να έκανε ότι έβλεπε από έναν ντόπιο, ωστόσο μόνο αέρινες (σαν του πτηνού) δεν ήταν οι κινήσεις, καθώς τόσο οι αστείες γκριμάτσες της, όσο και οι άχαρες φιγούρες της είχαν ως αποτέλεσμα αυτός ο χορός να είναι χειρότερος από τον πρώτο.

Βέβαια σε αυτό συντέλεσε και το γεγονός, πως μετά η Τερέζα Μέι άρχισε να κάνει τα δικά της, να χορεύει δηλαδή και πάλι σαν ρομπότ όπως είχε κάνει την πρώτη φορά.

O προηγούμενος χορός της:

Πάντως πριν τον χορό, η Βρετανίδα ηθοποιός ερωτήθηκε σχετικά με τις μουσικές της προτιμήσεις, απαντώντας πως το αγαπημένο της τραγούδι είναι τo «Dancing Queen» των Abba, ενώ όταν την ρώτησαν για την κριτική που δέχτηκε για τον προηγούμενο χορό της στην Νότια Αφρική, η ίδια γέλασε απαντώντας «Απλά υποψιάζομαι πως ο χορός μου δεν πήγε κατά γράμμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.