Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Aγόρι «κουκουβάγια» που μπορεί να περιστρέψει το κεφάλι του… 180 μοίρες

116

Έχει μάτια και στην πλάτη…

Ο 14χρονος Muhammad Sameer από το Καράτσι του νότιου Πακιστάν διαθέτει ένα μοναδικό ταλέντο που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα αγόρια της ηλικίας του.

Ο νεαρός Πακιστανός διαθέτει έναν εξαιρετικά ευλύγιστο λαιμό, που μετατρέπει το κεφάλι του σε… περισκόπιο, το οποίο μπορεί να περιστραφεί σχεδόν 180 μοίρες!

Το αγόρι «κουκουβάγια» (όπως είναι το ψευδώνυμό του) μπορεί ανά πάσα στιγμή με τη βοήθεια των χεριών του να στρέψει το κεφάλι του στην ακριβώς αντίθεση κατεύθυνση, ώστε να κοιτά ακριβώς πίσω του. Είναι λες και η φράση «έχει μάτια και στην πλάτη» δημιουργήθηκε ειδικά για αυτόν…
Ο έφηβος λατρεύει το ξεχωριστό ταλέντο του και εξασκείται συνεχώς για να διατηρήσει την ευλυγισία του λαιμού του. Όπως ο ίδιος εξηγεί, ανακάλυψε ότι μπορεί να περιστρέψει μέχρι πίσω το κεφάλι του σε ηλικία έξι ετών, όταν είδε έναν ηθοποιό να το κάνει σε μια ταινία τρόμου του Χόλιγουντ. «Έμεινα άφωνος. Αμέσως ξεκίνησα εξάσκηση και μέσα σε λίγο καιρό μπορούσα να τον μιμηθώ με ακρίβεια», είπε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα, εξηγώντας ωστόσο ότι οι συγγενείς του δεν έδειξαν ανάλογο ενθουσιασμό για το κατόρθωμά μου.

«Όταν με πρωτοείδε να το κάνω η μητέρα μου με χαστούκισε δυνατά και μου είπε να μην το επαναλάβω. Φοβόταν μη χτυπήσω τον λαιμό μου», θυμάται ο νεαρός, ο οποίος ωστόσο με τον καιρό την έπεισε να αποδεχτεί το χάρισμά του.

Όσο για τα όνειρά του, ο Sameer ελπίζει ότι κάποια μέρα θα γίνει ηθοποιός και θα παίξει σε θρίλερ στο Χόλιγουντ, επιδεικνύοντας περήφανα το κεφάλι «περισκόπιό» του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.