Ειδησεογραφικό site

Βγήκε απ’ τα ρούχα του ο Κώστας Τσουρός για τον Παντελή Καναράκη: «Δεν έχω στο μυαλό μου τον Ιησού με ντεκολτέ»

154

Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός κατά του Παντελή Καναράκη για την φωτογράφισή του ως Ιησούς Χριστός για free press περιοδικό.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων: «Μόνο εμένα μού χτύπησε άσχημα; Μου χτυπάει πολύ άσχημα να βλέπω τον Παντελή Καναράκη να είναι με το ακάνθινο στεφάνι σαν τον Ιησού. Είναι και Σαρακοστή, πλησιάζουμε στο Πάσχα και βλέπουμε αυτούς… Πλέον δεν μας νοιάζει να κοροϊδέψουμε ακόμη και τη θρησκεία, να κοροϊδέψουμε σύμβολα, στο όνομα της τέχνης πάντα, γιατί θα πουν ότι είναι τέχνη. Τον Ιησού με ντεκολτέ μέχρι εδώ δεν τον έχω έτσι στο μυαλό μου. Είναι κάποια πράγματα τα οποία δεν τα αγγίζουμε και η θρησκεία είναι ένα από αυτά”.

 

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Πάτρας είπε: «Δεν πιστεύω ότι το κάνει για να κοροϊδέψει. Αισθητικά, κρίνοντάς το, ούτε εμένα μου αρέσει. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος δόλος ή κάποιο κίνητρο. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ το λόγο».

Η Μαριάμ Νίκου από την άλλη που επιμελήθηκε το styling της συγκεκριμένης φωτογράφισης του Παντελή Καναράκη και είναι η εκδότρια του περιοδικού σε ανάρτησή της στο Instagram αποκαλύπτει ότι έμπνευσή της ήταν το γνωστό videoclip της Μαντόνα, «Like a prayer».

«Ενα σοκ το προκαλεί. Ευχαριστώ πολύ τον @kanarakispantelis_official που δέχτηκε να κάνει ενα τοσο δύσκολο κονσεπτ. Έμπνευση το like a prayer, το γνωστό Videoclip της mantona 🙏🙏🙏🙏», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάμ Νίκου.

Δείτε την φωτογραφία του Παντελή Καναράκη ως Ιησούς Χριστός:

Τα σχόλια είναι κλειστά.