Ειδησεογραφικό site

Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ- Και ο Αρβανίτης εναντίον Κουρουμπλή

109

Καθώς ξεκινάει πλέον και επισήμως η μάχη των ευρωεκλογών, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει τα μαχαίρια μεταξύ των υποψηφίων ευρωβουλευτών, με τελευταίο κρούσμα την επίθεση του Κώστα Αρβανίτη εναντίον του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αφορμή για την επίθεση του Κώστα Αρβανίτη εναντίον του επίσης υποψηφίου στο ευρωψηφοδέλτιο πρώην υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, ήταν η επίσκεψη του στην Μητρόπολη Αιγιαλείας και η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Εναν Μητροπολίτη που έχει κατηγορηθεί για στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή και για τους αφορισμούς του εναντίον προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα.
Με αφορμή αυτήν την επίσκεψη ο Κώστας Αρβανίτης δήλωσε στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6 οτι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία, ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά».

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Σε άλλη εμφάνισή του λίγες ώρες αργότερα, αυτήν την φορά στην τηλεόραση του Alpha, ο Κώστα Αρβανίτης άδειασε στην κυριολεξία τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αμφισβητώντας ακόμα και το κατά πόσον είναι πραγματικά ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν, δηλαδή, του επισημάνθηκε ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα, «το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο λίγο έλειψε να του κοστίσουν την παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο, αφού προκάλεσαν εκτός από οργισμένες αντιδράσεις και παρέμβαση του γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη που ζήτησε εξηγήσεις. Τελικά κρίθηκε ότι θα ήταν αδύνατη η αποπομπή του Παναγιώτη Κουρουμπλή από το ευρωψηφοδέλτιο και λόγω του προηγουμένου της Μυρσίνης Λοΐζου, που επίσης εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω της καταδίκης της για την είσπραξη επί χρόνια της σύνταξης της αποθανούσης μητέρας της, αλλά και λόγω των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν με ακόμα έναν υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Μητροπολίτη

Τα σχόλια είναι κλειστά.