Ειδησεογραφικό site

Βγήκαν «μαχαίρια» σε Νέα Δημοκρατία και ΔΑΚΕ για τον Θόδωρο Τσούχλο της ΟΛΜΕ

97

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκεται στο κυβερνόν κόμμα, τη ΔΑΚΕ, με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, του συνδικαλιστικού φορέα των καθηγητών, Θόδωρο Τσούχλο.

Ο λόγος της έντονης δυσαρέσκειας που υπάρχει είναι οι θέσεις που εκφράζει ο εκλεγμένος με τη ΔΑΚΕ συνδικαλιστής, αναφορικά με τις αποφάσεις του υπουργείου.

Η δυσαρέσκεια που υπάρχει για τον Θόδωρο Τσούχλο δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς λίγο μετά το κλείσιμο των σχολείων, είχε εκφράσει έντονες διαφωνίες για την τηλεεκπαίδευση, ενώ τώρα εκφράζει έντονο σκεπτικισμό για τις νέες αποφάσεις του υπουργείου.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που διαπιστώνεται δυσαρέσκεια για τον Θόδωρο Τσούχλο. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για τα Πρότυπα-Πειραματικά σχολεία, είχε ταχθεί υπέρ της κατάργησής τους, αναγκάζοντας τη «γαλάζια» συνδικαλιστική παράταξη να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διευκρίνιζε ότι εκφράζει θέσεις της ΟΛΜΕ και όχι της ΔΑΚΕ

Τα σχόλια είναι κλειστά.