Ειδησεογραφικό site

Βγάζουν μάτι τα ελληνικά της Νοτοπούλου

170

Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Νοτοπούλου στα social media έχουν παρελθόν. Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει πολλές φορές τον γέλωτα, καθώς και πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας, που δεν φαίνεται να είναι στα ατού της.

Τώρα «ξαναχτύπησε» με μια αναφορά στους αντιπάλους της που σχεδόν δεν βγάζει νόημα…

Η πρώτη φορά που κέντρισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των χρηστών του Τwitter ήταν όταν έγραψε για τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές, χωρίς να λάβει υπ’ όψιν της ότι η λέξη «διευθύνων» κλίνεται. Έτσι έγραψε:

«Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σ.σ.: αντί του σωστού «διευθύνοντα») σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Η δεύτερη φορά ήταν όταν θέλησε να γράψει ότι πρέπει να δώσουμε καινούργιο νόημα στην πολιτική. Ηθελε προφανώς να γράψει να επανανοηματοδοτήσουμε την πολιτική. Δεν της βγήκε έτσι όμως. Έτσι έγραψε:

«Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν ότι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για τη ζωή σου».

Τώρα «ξαναχτύπησε». Γράφοντας στο Instagram για τους πολιτικούς της αντιπάλους στη Θεσσαλονίκη ότι διοίκησαν τον δήμο «σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης». Εποχές υπεξαίρεσης δεν υπάρχουν. Υποθέτουμε πως θέλει να πει σε εποχές που αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση των χρημάτων από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά το είπε λίγο συνοπτικά. Έγραψε πάλι στο Instagram:

«Βασικός πολιτικός λόγος που πήρα την απόφαση είναι ο κίνδυνος να επιστρέψει ο Δήμος στην εποχή του…τίποτα. Με την έννοια ότι οι ανθυποψήφιοί μου είναι άνθρωποι που είτε διοίκησαν σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης στον Δήμο είτε εγκατέλειψαν την Θεσσαλονίκη σε κρίσιμες περιόδους για την κεντρική πολιτική σκηνή»

Τα σχόλια είναι κλειστά.