Ειδησεογραφικό site

Βαρβιτσιώτης: Η ανικανότητα της κυβέρνησης αποτυπώνεται στο προσφυγικό

125

«Για μια ακόμη φορά, οι επίσημες δεσμεύσεις που έδινε τον Δεκέμβριο ο κ. Βίτσας στους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας για άμεση αποσυμφόρηση του νησιού τους, πέφτουν στο κενό» αναφέρει σε δήλωσή του ο τομεάρχης της ΝΔ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ασκεί ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ με αφορμή τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις των κατοίκων της Σάμου

«Η Σάμος σήμερα βουλιάζει. Βουλιάζει, επειδή περισσότεροι από 4.200 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες συνεχίζουν να διαμένουν σε υποδομές χωρητικότητας 700 περίπου θέσεων! Βουλιάζει επειδή άλλοι περίπου 1.000 συνεχίζουν να στοιβάζονται άναρχα σε αυτοσχέδιους χώρους διαμονής, πέριξ του κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης επισημαίνει χαρτακτηριστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στη δήλωση του ο τομεάρχης της ΝΔ σημειώνει επίσης: «Για μια ακόμη φορά, οι επίσημες δεσμεύσεις που έδινε τον Δεκέμβριο ο κ. Βίτσας στους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας για άμεση αποσυμφόρηση του νησιού τους, πέφτουν στο κενό.

Για πολλοστή φορά, η ανικανότητα τόσο του ιδίου, όσο και της Κυβέρνησής του συνολικά, να διαχειριστούν το Προσφυγικό, αποτυπώνονται με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Αποδεικνύεται έτσι στην πράξη αυτό που επισημάναμε και χθες στη βουλή: Η επικινδυνότητα της διατήρησης του χαμηλού Φ.Π.Α στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου που φιλοξενούν hot spots μόνο για όσο διάστημα υπάρχει υπερπληθυσμός σε αυτά.

Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς για το Φ.Π.Α των νησιωτών μας, σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: «Φέρτε Παράνομους Αλλοδαπούς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.