Ειδησεογραφικό site

Τζουλιάνι σε Στόρμι Ντάνιελς: Είσαι πορνοστάρ άρα ψεύτρα

3.177

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι, απάντησε στα σχόλια του Τζιουλιάνι μέσω του Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μισογύνη»

Ο Ρούντι Τζιουλιάνι επιτέθηκε φραστικά στην Στόρμι Ντάνιελς, δηλώνοντας ότι η καριέρα της ως πρωταγωνίστριας και σκηνοθέτη αισθησιακών ταινιών υποβαθμίζει την “αξιοπιστία” της, στην μήνυσή της κατά του Αμερικανού προέδρου Τραμπ, μεταδίδει το ABC News.

“Λοιπόν Στόρμι θέλεις να εγείρεις ένα ζήτημα, αλλά επίτρεψε μου να το εξετάσω αυτό. Επειδή ακριβώς, η δουλειά που κάνεις αφαιρεί το οποιοδήποτε βάρος από την αξιοπιστία σου,” είπε ο Τζιουλιάνι απευθυνόμενος σ’ ένα ακροατήριο στο Τελ Αβίβ.

Για να προσθέσει αργότερα, “Ζητώ συγνώμη που δεν σέβομαι μία ηθοποιό αισθησιακών ταινιών με τον ίδιο τρόπο που σέβομαι μία γυναίκα καριέρας, ή μία γυναίκα με περιεχόμενο ή μία γυναίκα που δεν πουλάει το κορμί της για σεξουαλική εκμετάλλευση.”

Τα σχόλια του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης έγιναν στην διάρκεια των εργασιών ενός φόρουμ για τις χρηματαγορές που διοργάνωσε εφημερίδα (“Globes” Capital Market). O Τζιουλιάνι στο ίδιο φόρουμ συζήτησε την επικείμενη συνάντηση κορυφής μεταξύ του προέδρου Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν. Ο Τζουλιάνι δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι “αισιόδοξος” για την συνάντηση αυτή, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί την 12η Ιουνίου, μετά την προσωρινή αναβολή της που προκλήθηκε από την ανταλλαγή φραστικών πυρών μεταξύ των δύο.

“Αυτός ήταν ο λόγος που είχαμε την δυνατότητα ν’ ακυρώσουμε την συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, για να δούμε μετά τον Κιμ Γιονγκ Ουν να εκλιπαρεί για μία συνάντηση. Έχουμε αλλάξει όλη την δυναμική γι’ αυτή την διαπραγμάτευση,” είπε χαρακτηριστικά ο Τζιουλιάνι.

Τα σχόλιο του για την Ντάνιελς έγινε σε απάντηση ερώτησης για το αν ο Τραμπ σέβεται τις γυναίκες. Η αρχισυντάκτρια της οικονομικής εφημερίδας του Ισραήλ “Globes” Ναάμα Σίκουλερ, που ήταν μία από τους διοργανωτές της εκδήλωσης παρενέβη δηλώνοντας ότι “στην εκδήλωση αυτή, σεβόμαστε τις γυναίκες.”

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς Μάικλ Αβενάτι απάντησε στα σχόλια του Τζιουλιάνι μέσω του Twitter, χαρακτηρίζοντάς τον ως “μισογύνη.” “Ο κ. Τζιουλιάνι είναι ένας μισογύνης. Τα πρόσφατα σχόλιά του αναφορικά με την πελάτη μου, που πέρασε από ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους, είναι όπως πιστεύουν οι Αμερικανοί αηδιαστικά κι εξευτελιστικά. Ο πελάτης του, ο κ. Τραμπ, δεν φαίνεται να έχει κάποια “ηθικά” ζητήματα ούτε με την πελάτη μου, αλλά ούτε και με άλλες πηγαίνοντας πίσω στο 2006, αλλά κι ακόμη παλαιότερα,” έγραψε χαρακτηριστικά ο Αβενάτι στο Twitter.

Το πραγματικό όνομα της Ντάνιελς είναι Στέφανι Κλίφορντ κι έχει δηλώσει ότι είχε μία σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ το 2006, ενώ αργότερα δέχθηκε απειλές προκειμένου να διατηρήσει την σιωπή της. Μέσω του (τότε) δικηγόρου του Τραμπ Μάικλ Κόεν, η Ντάνιελς υπέγραψε εμπιστευτική συμφωνία για την σεξουαλική επαφή που είχε με τον Τραμπ, πριν από τις εκλογές του 2016. Ο Τραμπ αρνείται ότι είχε σεξουαλική σχέση με την Ντάνιελς.

Χθες, η Ντάνιελς κι ο Αβενάτι κατέθεσαν νέα μήνυση στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, κατά του Κόεν, αλλά και του πρώην δικηγόρου της Κέιθ Ντέιβιντσον. Η μήνυση αυτή, υποστηρίζει ότι Ντέιβιντσον πρόδωσε την Ντάνιελς μέσω της επικοινωνίας που είχε με τον Κόεν, προς όφελος του Κόεν και του Τραμπ.

Ο Ντέιβιντσον απάντησε στην κατάθεση της μήνυσης με την έκδοση ανακοίνωσης. “Αυτή η εξοργιστικά επιπόλαια μήνυση, είναι μία ακόμη απεγνωσμένη προσπάθεια από τον Μάικλ Αβενάτι να συνεχίσει την “δημόσια προβολή του,” όπως επίσης και ν’ αποσπάσει την προσοχή από τις πρόσφατες καταγγελίες εναντίον του, σχετικά με την διαδικασία χρεοκοπίας, αλλά και την αποτυχία του να παρακρατήσει εκατομμύρια δολάρια από την φορολογία ομοσπονδιακών εργαζομένων,” ανέφερε η ανακοίνωση.

“Επί τη βάσει των παραπάνω, ο δικηγόρος Ντέιβιντσον είναι πολύ ευχαριστημένος που έχει κατατεθεί η μήνυση, επειδή πιστεύει ουσιαστικά, ότι η μήνυση αυτή αποτελεί μία πλήρη και συνολική παραίτηση του δικαιώματος εμπιστευτικότητας στο πλαίσιο σχέσεων, μεταξύ ενός δικηγόρου και του πελάτη του,” σύμφωνα με το κείμενο της ανακοίνωσης.

Ο Κόεν έχει παραδεχτεί ότι πλήρωσε στην Ντάνιελς το ποσό των 130.000 δολαρίων το 2016. Σε δήλωσή στο ABC News τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κόεν υποστήριξε ότι ήταν μια προσωπική μεταβίβαση χρημάτων από τους “προσωπικούς του λογαριασμούς του.” Ωστόσο, τον ισχυρισμό αυτό, εμφανίζεται να ν΄ αντικρούει ο Τζιουλιάνι που δήλωσε στο Fox News τον προηγούμενο μήνα, ότι ο Τραμπ επέστρεψε στον Κόεν, το ποσό των 130.000 δολαρίων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.