Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός της μίζας και της διαφοράς

54

«Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να πάρουμε ένα οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες του χθες και τα πρόσωπα που τη σημάδεψαν –  Να πάρουμε διαζύγιο από πρόσωπα κυκλώματα και πρακτικές» είπε ο πρωθυπουργός

Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός της μίζας και της διαφθοράς Είναι εγκληματικό πολιτικοί άνδρες να επιδίδονται σε πατριωτισμό και να καταγγέλλουν ως πολιτική δίωξη την αναφορά των ονομάτων τους σε δικογραφίες» είπε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός μιλώμντας στο 9ο αναπτυξιακό συνέδριο.

«Ο πατριωτισμός είναι έμπρακτη καταδίκη κάθε πράξης διαφθοράς και ιδιοτέλειας» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός και σημείωσε: Αν χρειάζεται σήμερα κάτι η πατρίδα απ’ όλους μας, μέχρι και από τον τελευταίο Έλληνα είναι ένας σύγχρονος, αποφασιστικός, ανυποχώρητος, πατριωτισμός.
Ένας πατριωτισμός που απαντά στη δύσκολη συγκυρία όχι με όρους εμπρηστικής ρητορείας, αλλά με όρους καθημερινής αρετής»

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε μάλιστα ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο να πάρουμε ένα οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες του χθες και τα πρόσωπα που τη σημαδεψαν.  Να πάρουμε διαζύγιο από πρόσωπα κυκλώματα και πρακτικές … Πρόσωπα που έκαναν τον πατριωτισμό σημαία ευκαιρίας».

Τα σχόλια είναι κλειστά.