Ειδησεογραφικό site

Τσακ Νόρις: Άφησα την καριέρα μου για να κρατήσω τη γυναίκα μου ζωντανή

70

Το ζευγάρι έχει  καταθέσει αγωγή κατά των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, ουσία που περιείχε η ένεση που χορηγήθηκε στην Τζένα Νόρις για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία
Για την ασθένεια της συζύγου του, Τζένα, μίλησε για πρώτη φορά ο ηθοποιός ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, υποστηρίζοντας πως αυτή προκλήθηκε από μια εξέταση μαγνητικής τομογραφίας.
Η 54χρονη σύζυγος του ηθοποιού πάσχει από νευρικό πόνο και νεφρικά προβλήματα. Το ζευγάρι υποστηρίζει ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από την ένεση που της έγινε προτού υποβληθεί σε εξέταση, τέσσερα χρόνια πριν.

 

«Μέσα σε λίγες ώρες μετά το πρώτο τρύπημα ένιωθα ότι όλο μου το σώμα καιγόταν- σαν να είχε οξύ. Και το κάψιμο συνέχισε να απλώνεται…», είπε η Τζένα μιλώντας για το τι έγινε μετά την εξέταση.

Ο Τσακ Νόρις επισήμανε πως άφησε τα πάντα στην άκρη για τη σύζυγό του. «Παράτησα την κινηματογραφική καριέρα μου ώστε να επικεντρωθώ στην Τζένα. Όλη μου η ζωή αφιερώθηκε στο να παραμείνει ζωντανή», ανέφερε.

Το ζευγάρι έχει  καταθέσει αγωγή κατά των φαρμακευτικών εταιρειών που ήταν υπεύθυνες για την αντίδραση στο γαδολίνιο, ουσία που περιείχε η ένεση.

Πρόκειται για το χημικό στοιχείο γαδολίνο, ένα μέταλλο που εντοπίζεται σε βαφές και το οποίο χορηγήται στον οργανισμό με ένεση προκειμένου να είναι πιο ξεκάθαρες οι εικόνες στη μαγνητική.

Το γαδολίνιο σχηματίζει οξείδιο και άχροα άλατα, τα διαλύματα των οποίων δείχνουν φάσμα απορρόφησης μόνο στο υπεριώδες. Χρησιμοποιείται από τους ακτινολόγους για να εντοπίσουν όγκους, αιμοφόρα αγγεία και τα αποθέματα αίματος σε ορισμένα όργανα.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ένδειξη που να συνδέει το γαδολίνιο με τα συμπτώματα που εμφάνισε η Τζένα.

Η σύζυγος του Τσακ Νόρις χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία σε εξέταση για ρευματοειδή αρθρίτιδα Το ζευγάρι υποστηρίζει πως ξόδεψε περίπου δύο εκατ. ευρώ για τη θεραπεία της Τζένα.

«Ηταν ένα άσχημο μυστικό που κρατήθηκε κρυμμένο – κάτι που ο Τσάκ και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε», δήλωσε η 54χρονη.

Την ίδια ώρα ο Τσακ Νόρις δήλωσε ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για ανθρώπους που έχουν επιμολυνθεί με γαδολίνιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.