Ειδησεογραφικό site

Τρίζει η καρέκλα του Τσίπρα – Ποιοι και γιατί ετοιμάζουν τον Σακελλαρίδη ως διάδοχη κατάσταση

253

Το γνωστό τσιτάτο του Μάο – από τα αγαπημένα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, μεταξύ αυτών και του Αλέξη Τσίπρα – ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των ραγδαίων εξελίξεων που συντελούνται στην Κουμουνδούρου.

Αφού η εικόνα της απόλυτης ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ Τσίπρα στο σύνολο των δημοσκοπήσεων, ακόμη και των εταιρειών που συνεργάζονται με Μέσα Ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, οδηγεί ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητούν και πιθανώς να έχουν καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες οι «53» και οι «δημογέροντες» της Κουμουνδούρου (που εκφράζονται και μέσα από την «Ομπρέλα») έχουν προσεγγίσει τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη για να αποτελέσει τον διάδοχο του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ Τσίπρα..

«Το ενδεχόμενο οι δυνάμεις της εσωκομματικής αντιπολίτευσης να μην περιοριστούν μόνο στην κατάθεση κειμένων – προβληματισμού στην πορεία προς το συνέδριο, αλλά να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω την τακτική της αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του, στηρίζοντας ένα νέο πρόσωπο για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, φοβάται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει την αγωνία του για τις μελλοντικές εξελίξεις. Μήπως δηλαδή στο τέλος, η πρωτοβουλία της περίφημης «ΟΜΠΡΕΛΑΣ», που δεν είναι τίποτα άλλο από μια κεκαλυμένη συμμαχία των «Αριστερών» δυναμεων του κόμματος, στην οποία εκτός από την περίφημη ομάδα των 53, συμμετέχουν και οι «ιστορικοί θεματοφύλακες» της Κουμουνδούρου, Σκουρλέτης – Φίλης – Βούτσης, προετοιμάσει το έδαφος της διαδοχής του, προτείνοντας ένα νεό πρόσωπο για τη θέση του αρχηγού.

Εδώ λοιπόν αρχίζει το παρασκήνιο, καθώς ένα πρόσωπο που φέρεται να έχει δεχτεί βολιδοσκόπηση από στελέχη της «Ομπρέλας» για πανηγυρική επιστροφή στο χώρο της Αριστεράς με την παροχή εγγυήσεων για στήριξη της υποψηφιότητας του, εφόσον αποδεχτεί την ιστορική πρόκληση, είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλα

Τα σχόλια είναι κλειστά.