Ειδησεογραφικό site

Τραμπ: Οι μετανάστες δεν θα έρθουν στις ΗΠΑ – Θα κλείσουμε μόνιμα τα σύνορα

3.007

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε το Μεξικό να επιστρέψει τους μετανάστες πίσω στις χώρες τους – Κάλεσε το Κογκρέσο να χρηματοδοτήσει το τείχος

Προειδοποίηση προς το Μεξικό ότι οι ΗΠΑ θα κλείσουν μόνιμα τα σύνορα αν χρειαστεί απηύθυνε ο Ντόναλντ Τραμπ, καλώντας τη χώρα να σταματήσει να υποδέχεται μετανάστες και να τους στείλει πίσω στην πατρίδα τους.

«Κάντε το με αεροπλάνα, κάντε το με λεωφορείο, κάντε το με όποιο μέσο θέλετε, αλλά ΔΕΝ θα έρθουν στις ΗΠΑ», διεμήνυσε μέσω twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, μετά τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στον συνοριακό σταθμό Τιχουάνα – Σαν Ντιέγκο, όταν πάνω από 500 άτομα προσπάθησαν να περάσουν διά της βίας τους φράχτες.

«Θα κλείσουμε τα σύνορα μόνιμα, εάν χρειαστεί», πρόσθεσε και κάλεσε το Κογκρέσο να χρηματοδοτήσει τον τοίχο.

«Το Μεξικό πρέπει να σταματήσει να κουνάει τη σημαία στους μετανάστες, μερικοί από τους οποίους είναι σκληροί και ψυχροί εγκληματίες και να τους στείλει πίσω στη χώρα τους. Κάντε το με αεροπλάνα, κάντε το με λεωφορείο, κάντε το με όποιο μέσο θέλετε, αλλά ΔΕΝ θα έρθουν στις ΗΠΑ. Θα κλείσουμε μόνιμα τα σύνορα, εάν χρειαστεί. Κογκρέσο, χρηματοδότησε τον τοίχο», έγραψε αναλυτικά.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

Mexico should move the flag waving Migrants, many of whom are stone cold criminals, back to their countries. Do it by plane, do it by bus, do it anyway you want, but they are NOT coming into the U.S.A. We will close the Border permanently if need be. Congress, fund the WALL!

20.9K people are talking about this

Τα σχόλια είναι κλειστά.