Ειδησεογραφικό site

Του Άγη Βερούτη: Κράτος πειρατής

1.970

 

Το ελληνικό κράτος είναι πειρατής.

Προσοχή. Δεν λέγω «Ενεργεί» ως πειρατής.
Λέγω «Είναι» πειρατής.

Σε μια πρόσφατη δικαστική απόφαση που χειρίστηκε ο δικηγόρος Χ. Κλειώσης στην Τρίπολη, όπως ο ίδιος γράφει: «ο ΕΦΚΑ δεν έχει ποτέ εκδώσει καταλογιστική πράξη για οφειλές στον ΟΑΕΕ και κατά συνέπεια όλα τα μέτρα ήταν στον αέρα.»

Προκειμένου δηλαδή ο ΕΦΚΑ να αρπάξει τα χρήματα από τους οφειλέτες του, ενώ θα έπρεπε να συντάξει καταλογιστική πράξη, να περάσει η προθεσμία ένστασης και μετά να ξεκινήσει την αναγκαστική είσπραξη με κατασχέσεις, οι κρατικοί υπάλληλοι παρακάμπτουν τους κανονισμούς του ίδιου του ΕΦΚΑ και αρπάζουν τα χρήματα των οφειλετών αδιάκριτα και παρανόμως.

Μάλιστα όταν παρανόμως πάρουν το ποσόν της οφειλής π.χ. τριπλό από τρεις λογαριασμούς, τότε δεν επιστρέφουν τα παραπάνω στον πολίτη-θύμα, αλλά παράνομα και καταχρηστικά τα κρατάνε για «μελλοντικές οφειλές του».

Στο ελληνικό κράτος-πειρατή οι υπάλληλοί του διαθέτουν και ικανότητες μέντιουμ!!!

Η εγκληματική οργάνωση που ονομαζόταν ΟΑΕΕ και τώρα είναι μέρος του ΕΦΚΑ και ενεργεί εκ μέρους τους το ΚΕΑΟ, έχει παραβεί τους ίδιους τους παράλογα απλούς και καταχρηστικούς κανόνες του εαυτού του για κατασχέσεις με απλή διοικητική πράξη (σε αντίθεση με την κατάσχεση με δικαστική απόφαση που χρειάζεται ο πολίτης για να κάνει αναγκαστική είσπραξη σε μια απαίτηση του).

Φυσικά εκατομμύρια κατασχέσεις πλέον βρίσκονται στον αέρα. Χωρίς καν να έχουν τηρήσει τις διαδικασίες που ορίζει ο κανόνας που διέπει τις υποχρεώσεις του ΚΕΑΟ αναφορικά στις κατασχέσεις. Ουσιαστικά έχουν καταπατηθεί τα ανθρώπινα δικαιώματα της ιδιοκτησίας, της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης για εκατομμύρια Έλληνες πολίτες που έπεσαν θύματα της πειρατείας από το ίδιο το κράτος. Κατεστραμμένες ζωές και κατεστραμμένες οικογένειες για την πλάκα τους και τα πλεονάσματά τους και τα αναδρομικά του κράτους πειρατή.

Καταρχήν πρέπει να συσταθεί ομάδα κρούσης εισαγγελικών λειτουργών που να ελέγξει όλες τις κατασχέσεις που έχουν γίνει στα τελευταία δέκα χρόνια, εν πρώτοις για να αποκατασταθούν η ζημίες στα θύματα, αλλά κυρίως για να βρεθούν ενωπίω των ευθυνών τους οι παρανομούντες δημόσιοι υπάλληλοι που κατέστρεψαν τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, να απολυθούν από την θέση τους για παράβαση καθήκοντος πάραυτα και κατόπιν, εφόσον κινηθούν ποινικές διαδικασίες από τους πολίτες, να εκτίσουν τις ποινές που τους αναλογούν.

Φυσικά έχω σοβαρές αμφιβολίες αν θα βρεθεί ΕΝΑΣ εισαγγελέας για να κυνηγήσει τέτοια υπόθεση.

Άλλωστε αν σκάσει η φούσκα των αντισυνταγματικών και παράνομων κατασχέσεων, «από πού θα πληρωθούν τα αναδρομικά;» και «από πού θα βγάλουμε πλεόνασμα;;»

Γι’αυτό επιμένω: ζούμε σε χώρα απατεώνα, με κράτος πειρατή! Θα το ξαναπώ όσες φορές χρειάζεται.

Προσκαλώ οποιονδήποτε δικαστικό λειτουργό σκέφτεται να κινήσει αυτεπάγγελτη διαδικασία για την ηθική αποκατάσταση εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, που έπεσαν θύμα του κράτους-πειρατή να επικοινωνήσει μαζί μου να του εξηγήσω πως ακριβώς γίνεται η απάτη από το κράτος μέσω δόλου των δημοσίων υπαλλήλων εναντίον των πολιτών σε διάφορα μέτωπα, μεταξύ αυτών και το παραπάνω.

Φυσικά δεν περιμένω να επικοινωνήσει κανένας…

Μάλλον θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε μήνυση κατά παντός.

Και βλέπουμε μετά πόσες από τις 6 εκατομμύρια κατασχέσεις που έκανε το κράτος τα τελευταία 3 χρόνια ήταν νόμιμες!

 

ΠΗΓΗ: capital.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.