Ειδησεογραφικό site

Το βίντεο της ΕΡΤ για το μαύρο στο Mega με τον Παππά να εμφανίζεται στην οθόνη

185

Αμηχανία στους παρουσιαστές της «Δεύτερης Ματιάς» Κατερίνα Ακριβοπούλου και Σωτήρη Καψώχα

Με ρεπορτάζ για το μαύρο στο Mega και προαναγγελία ως «τέλος εποχής» είχε προγραμματιστεί να κλείσει η εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια Κατερίνα Ακριβοπούλου έκανε τη σχετική εισαγωγή και έδωσε «πάσα» στο βίντεο. Ακούστηκε το σήμα του Mega για τα έκτακτα γεγονότα και έπαιξε η σκηνή από τους «Απαράδεκτους» στην οποία τερματίσθηκε η εκπομπή του καναλιού από την πλατφόρμα της Digea.

Το βίντεο όμως, σταμάτησε εκεί, η εικόνα επέστρεψε στο στούντιο στους αμήχανους παρουσιαστές με την Κατερίνα Ακβιβοπούλου να λέει «κάτι έγινε τώρα» και αμέσως μετά άρχισε να προβάλλεται βίντεο με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει νωρίτερα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, στον Κώστα Αρβανίτη. Ο κ.Παππάς  σχολίαζε ότι υπάρχουν δύο άδειες αδειάθετες και αν ήθελαν (οι μέτοχοι) του Mega θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη μία.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής με εμφανή αμηχανία είπαν ότι άλλο βίντεο θα έπαιζε για το μαύρο στο Μεγάλο Κανάλι και ότι το σχόλιο του Νίκου Παππά θα έπαιζε στο τέλος. Ο Σωτήρης Καψώχας μάλιστα, έσπευσε να υπερθεματίσει λέγοντας ότι δεν αλλάζει ότι οι μέτοχοι έκλεισαν το Mega και αν ήθελαν – όπως είπε ο υπουργός- θα μπορούσαν να διεκδικήσουν άδεια.

Τα σχόλια είναι κλειστά.