Ειδησεογραφικό site

Το σποτ για την αναδοχή παιδιών: Λύγισε η Φωτίου – Λέξη για ομόφυλα ζευγάρια

1.136

Το σαρδάμ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Καραγιαννίδη… και η φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα

Με αφορμή τον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο για την υιοθεσία και την αναδοχή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μέσω σποτ, ενημερώνει για τη σημασία της κυβερνητικής πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο των σποτ που ολοκληρώνονται με την φράση…. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Στο σποτ με τίτλο «Ανοίξτε την αγκαλιά σας για να βγουν τα παιδιά από τα ιδρύματα, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, με τρεμάμενη, από συγκίνηση φωνή, εξηγεί τη φιλοσοφία του νομοσχεδίου.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα έχει επιλέξει στα δεξιά του πλάνου να υπάρχει μια φωτογραφία με χειραψία της αναπληρώτριας υπουργού… με τον πρωθυπουργό.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι επίσης, ότι στο βίντεο που έχει διάρκεια 2,5 λεπτών, δεν γίνεται καμία αναφορά στο δικαίωμα αναδοχής παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Στους πρωταγωνιστείς του κυβερνητικού σποτ είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος μάλιστα κάνει και ένα σαρδάμ λέγοντας ότι τα παιδιά «στοιβιάζονταν στα ιδρύματα»,αντί να πει στοιβάζοντας.

«Θα πρέπει όλοι να ενημερωθούν για την αναδοχή. Είναι μία πράξη γενναιοδωρίας, αλτρουισμού και αλληλεγγύης, που θα αποζημιώνει τον ανάδοχο για όλη του τη ζωή» αναφέρει, στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο πρωθυπουργός, όπου δημοσίευσε το βίντεο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.