Ειδησεογραφικό site

Το… ποτάμι του ΠΑΣΟΚ δεν γυρίζει πίσω!

538
Όπως είχα αναφέρει σε άρθρο μου στα ΜΜΕ στις 17 Γενάρη του 2021 με τίτλο «Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ είναι μονόδρομος » , αυτό ήταν και είναι το αίτημα της κοινωνίας !
του Κώστα Ξυλούρη

 

 

 

 

 

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ έκανε το πρώτο μεγάλο άλμα προς τα εμπρός με την απρόβλεπτη και πρωτοφανή … εξέγερση του κόσμου εν μέσω πανδημίας με 300.000 να συμμετέχουν, εκφράζοντας την αγωνία για την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αγνοώντας τυχόν κινδύνους από τον φονικό ιό, ΔΗΛΩΣΑΝ ΠΑΡΩΝ ,ζητώντας επιτακτικά ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ!
Κανείς δεν μπορεί να απαξιώνει με αιχμές το πλειοψηφικό ρεύμα που συγκέντρωσε πανελλαδικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Δημοκρατικής Παράταξης .
Σε αυτή την απρόσμενη συμμετοχική διαδικασία έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την ενότητα και κανείς δεν πρέπει να ανακόψει αυτή την ορμή και την επιθυμία ενός λαού που ζητά επίμονα ΑΛΛΑΓΗ του πολιτικού σκηνικού της χώρας .
Αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας χρειάζεται ομοψυχία και συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, γκρεμίζοντας τα τείχη που κάποιοι αδικαιολόγητα επιχείρησαν να εμποδίσουν τη. θέληση ενός λαού που διψάει… ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να ανατείλει ξανά, χωρίς σύννεφα, για νέους αγώνες και μια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ .
Ιδιαίτερα ο πρώην πρωθυπουργός που το 2009 συγκέντρωσε 44% στις εθνικές εκλογές έχει ιστορική ευθύνη και, όλοι περιμένουμε να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο για τον επαναπατρισμό όλων εκείνων που απομακρύνθηκαν ώστε να συστρατευθούμε και να προχωρήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στον νέο πρόεδρο που θα αναδείξει η πλειοψηφία της Δημοκρατικής Παράταξης στις 12 του Δεκέμβρη .
Οι φίλοι και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που έφτασαν στην κάλπη, διότι πολλοί δεν κατάφεραν να ψηφίσουν λόγω της αθρόας και απρόβλεπτης προσέλευσης και των τεχνικών δυσκολιών που είχαν προκύψει στις κάλπες την περασμένη Κυριακή, ανέδειξαν περίτρανα το λαϊκό αίτημα για ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ της παράταξης .
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια συμμετείχαν δυνάμεις της νέας γενιάς και παραγωγικών ηλικιών και αυτό δημιουργεί μέγιστη ελπίδα και προοπτική για την παράταξη .
Την περασμένη Κυριακή υπήρξε μια αγωνιστική  διάθεση   ενός λαού που περιμένει με αισιοδοξία μία άλλη πολιτική που θα ανταποκρίνεται στα μεγάλα και καυτά προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και γενικότερα στα  φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την χώρα .
Η κοινωνία πήρε στα χέρια της την υπόθεση για την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και αυτό ΟΛΟΙ οφείλουμε να το σεβαστούμε .
Ο επερχόμενος πρόεδρος μετά και από την μεγάλη συμμετοχή και αποδοχή που έχει πανελλαδικά, αποδεικνύεται ότι η μεγάλη δύναμη του είναι η ίδια η κοινωνία και μαζί της θα πορευτεί χωρίς εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και εσωστρέφειες .
Το πρώτο βήμα έγινε και δεν μπορούν κάποιοι να εμποδίσουν  τη δυναμική που έχει αποκτήσει  η παράταξη, γιατί οι προοδευτικοί πολίτες αποφάσισαν, το … ποτάμι δεν γυρίζει πίσω  και αυτή η ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη !
Με την ίδια ορμή και πάθος να δώσουμε πάλι το παρών την Κυριακή του β´ γύρου των εκλογών ,επιβεβαιώνοντας ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έχει ανάγκη ο τόπος

Τα σχόλια είναι κλειστά.