Ειδησεογραφικό site

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ… Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι το Κίνημα είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αυτοδιοίκηση

43

Στημένοι μπροστά από την οθόνη οι υποστηρικτές του νέου Δημάρχου της Αθήνας, Χάρη Δούκα, λίγο μετά το κλείσιμο των κάλπεων, άκουγαν με προσοχή τα αποτελέσματα.

Απόλυτη χαρά και ικανοποίηση επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για τη νίκη – ανατροπή του Χάρη Δούκα, στον Δήμο Αθηναίων, απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη, την κατάκτηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τις επιτυχίες σε πολλούς δήμους στην Αττική και την Περιφέρεια.

Ηγετικά στελέχη τόνιζαν ότι τα αποτελέσματα στέλνουν σαφές πολιτικό μήνυμα στην κυβέρνηση και επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι η δεύτερη πολιτική δύναμη στην Αυτοδιοίκηση.

Για την επιτυχία του κ. Κουρέτα, σημείωσαν ότι «προήλθε παρά τον στυγνό εκβιασμό που ασκήθηκε για τον υποψήφιο της κυβέρνησης»

Από τα πρώτα αποτελέσματα ο Χάρης Δούκας φαινόταν πως προηγείτο άνετα έναντι του αντιπάλου του Κώστα Μπακογιάννη. Σιγά – σιγά όλο και περισσότεροι πίστευαν πως μπορεί να γίνει η ανατροπή.

Όταν η νίκη του Δούκα «κλείδωσε», δεκάδες ψηφοφόροι και μέλη του επιτελείου του που βρισκόταν στο εκλογικό περίπτερο άρχισαν τους πανηγυρισμούς, τους εναγκαλισμούς και τα συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα.

Στην Πανεπιστημίου βγήκαν και οι σημαίες του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε τις εικόνες:

pasok11 4b801

doukas12 3083b

ekloges20231 3b4d0

ekloges42 1637f

doukas122 fa921

pasok12 085ad

Τα σχόλια είναι κλειστά.