Ειδησεογραφικό site

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στον Τσίπρα με Μπάτμαν για τους ψηφοφόρους του Ανδρέα Παπανδρέου

100

Με ένα gif του Batman απάντησε το επίσημο ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από την Κρήτη, για τους παλαιούς ψηφοφόρους του Κινήματος, που τώρα ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ έχει στηρίξει και συνεχίζει να έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ πόσταρε στο twitter τον Μπάτμαν να απαντά:

I don’t think so…δηλαδή Δεν νομίζω
Ο Αλέξης Τσίπρας από την Κρήτη όπου περιοδεύει είχε πεί:

Το ΠΑΣΟΚ της πρώτης περιόδου ενέπνευσε ένα πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, εκφράζοντας τα οράματα, τις αξίες και τις ιδέες της Αριστεράς. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, που έχει στηρίξει και συνεχίζει να έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτός που παραμένει εμπνευσμένος από εκείνη την περίοδο
Με πολύ οξύ τρόπο αντέδρασε στις δηλώσεις αυτές και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, που αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «θρεφτάρι των διωκτών του Ανδρέα Παπανδρέου».

Η δήλωση του Βασίλη Κεγέρογλου:
Εσύ τι σχέση έχεις με τις αξίες του ΠΑΣΟΚ θρεφτάρι των διωκτών του Ανδρέα Παπανδρέου. Ενσωμάτωσες στο σύριζα την ακροδεξιά & στην ηγετική ομάδα ότι πιο σάπιο ανέδειξε η σκοτεινή πλευρά της πολιτικής,τζοχατζαραίους κλπ και το παίζεις & προοδευτικός.. Εσύ ο υποτελής της Μέρκελ!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.