Ειδησεογραφικό site

Το παράπονο του Τσακαλώτου για Ψαριανό, «γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου»

81

Την αντίθεσή του με τους ακραίους χαρακτηρισμούς «γεμανοτσολιάδες, προδότες, Τσολάκογλου» που χρησιμοποιήθηκαν από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων εξέφρασε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος.

 

Με παρέμβασή του στην ολομέλεια της Βουλής και προκειμένου να απαντήσει σε κριτική του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού είπε «μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (σ.σ. εκτός από τον κ. Τσακαλώτο στην αίθουσα ήταν ο κ. Στ. Κοντονής, η κα Εφ. Αχτσιογλου και η κα. Θεανώ Φωτίου). Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».

Νωρίτερα ο κ. Ψαριανός απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε «κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου που ξεκινά με το «μαγκιά» και καταλήγει στο «φινιστρίνι». Τώρα είμαστε στο «φινιστρίνι»».

Τα σχόλια είναι κλειστά.