Ειδησεογραφικό site

Το παιδί που έσωσε ο ήρωας μετανάστης είχε ήδη πέσει 5 μέτρα!

1.244

Αντιμέτωπος με δύο χρόνια φυλάκισης ο πατέρας του μικρού, που είχε εγκαταλείψει το αγοράκι για να πάει βόλτα

Το αγοράκι που σώθηκε από τον ήρωα μετανάστη, Μαμούντου Γκασάμα, ο οποίος σκάρφαλωσε τέσσερις ορόφους για να το πιάσει ενώ κρεμόταν από μπαλκόνι πολυκατοικίας, είχε ήδη πέσει πέντε μέτρα από πιο πάνω όροφο και είχε γαντζωθεί στο σημείο όπου το βρήκε ο «Spiderman» από το Μάλι!

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο μικρός δεν κρεμιόταν τελικά από τα κάγκελα του δικού του μπαλκονιού, όπως πιστευόταν αρχικά, στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε σκαρφαλώσει στο εξωτερικό μέρος του μπαλκονιού της οικογένειάς του σε πιο πάνω όροφο, και είχε γλιστρύσει. Μέσα στην ατυχία του ο μικρός στάθηκε τυχερός, αφενός επειδή κατάφερε να γαντζωθεί από το μπαλκόνι του κάτω διαμερίσματος, και αφετέρου επειδή εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από κάτω ο σωτήρας του!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο πατέρας του παιδιού, που είχε εγκαταλείψει τον μικρό στο μπαλκόνι για να βγει για ψώνια και να πάει να παίξει βιντεοπαιχνίδια, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών για την εγκληματική του αμέλεια που από θαύμα δεν στοίχισε τη ζωή του μικρού αγοριού.

The Associated Press

@AP

Watch as Mamoudou Gassama, a migrant from Mali, climbs up a multistory building to rescue a toddler dangling from a balcony in France. See how he was rewarded in our story: http://apne.ws/LCW8YHp 

Τα σχόλια είναι κλειστά.