Ειδησεογραφικό site

Το νέο υπουργικό με άρωμα γυναίκας: Αχτσιόγλου-Δραγασάκης πλάι στον Τσίπρα, «άφαντη» η Νοτοπούλου!

213

Απών και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – Στην πρώτη σειρά επικράτησαν οι κυρίες, καθώς ο πρωθυπουργός θέλησε έτσι να δώσει έμφαση στο έντονο «άρωμα γυναίκας», που αναδύει το νέο κυβερνητικό σχήμα

«Πηγαδάκια», διάθεση για… αστειάκια, εντυπωσιακές παρουσίες, αλλά και… ηχηρές απουσίες συνέθεσαν το «παζλ» της καθιερωμένης οικογενειακής φωτογραφίας της νέας κυβέρνησης, που ακολούθησε την πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, νέοι και παλιοί υπουργοί έδωσαν… μάχη για μία θέση στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο στο πλευρό του πρωθυπουργού κατάφεραν να βρεθούν τελικά η Έφη Αχτσιόγλου και ο Γιάννης Δραγασάκης. Από τη φωτογράφιση έλειπαν, δίχως ο λόγος να είναι γνωστός, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Και αν… βιαστεί κανείς να δικαιολογήσει την κυρία Νοτοπούλου, με το επιχείρημα ότι ίσως έπρεπε να βιαστεί, για να προλάβει την αποψινή τελετή παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου της Μακεδονίας-Θράκης, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, τότε θα πρέπει να εξηγήσει και γιατί ήταν παρούσα στη φωτογράφιση, ποζάροντας δίπλα στον Γιάννη Δραγασάκη, η κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία θα παραδώσει το υφυπουργείο στην Κατερίνα Νοτοπούλου!

Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, ότι στην πρώτη σειρά επικράτησαν οι γυναίκες υπουργοί, καθώς ο πρωθυπουργός θέλησε έτσι να δώσει έμφαση στο έντονο «άρωμα γυναίκας», που αναδύει το νέο κυβερνητικό σχήμα…

Δείτε τις φωτογραφίες:

.

min01
min02
min03
min04
min05

Τα σχόλια είναι κλειστά.