Ειδησεογραφικό site

Το μιούζικαλ του Μάγου

132

Η συναρπαστική ιστορία του Φρανκ Μπάουμ «O Μάγος του Οζ» σε μια διαφορετική εκδοχή του με μουσική του Μίμη Πλέσσα

Η Παιδική σκηνή του «Θεάτρου Κάτω απ’ τη γέφυρα»παρουσιάζει το γνωστό έργο του Φρανκ Μπάουμ σε μια διαφορετική από τις συνηθισμένες εκδοχή του.

Η μουσική του Μίμη Πλέσσα θα συνοδεύει τις «συμβολικές» έννοιες του παραμυθιού δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο στην ιστορία και την ερμηνεία των μηνυμάτων της.

Μέσα από τις αξίες της συνεργασίας, της κατανόησης, της φιλίας και της συλλογικής προσπάθειας ο κάθε άνθρωπος μπορεί και πρέπει να ορίζει τους στόχους του και να τους πετυχαίνει.
Η ιστορία -όπως την διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Θεάτρου- αναφέρεται στις περιπέτειες της μικρής Δώρας, όπου ένας κυκλώνας την έστειλε μακριά απ’ την πατρίδα της και στις προσπάθειές της να βρει τον «μάγο» του Οζ για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Στο δρόμο της θα συναντήσει τρία πλάσματα που ζητούν και αυτά τη βοήθεια του «μάγου» για να τους δώσει αυτά που νομίζουν ότι στερούνται. Ένα Σκιάχτρο, που ζητά μυαλό, ένα τενεκεδένιο ξυλοκόπο που ζητά καρδιά, κι ένα Λιοντάρι, που ζητά θάρρος.

Η διασκευή και η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Δαφνή.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρουσώ Γεωργοπούλου, Οδυσσέας Κιόσογλου, Κώστας Κλάδης, Πασχάλης Μερμιγκάκης, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Κώστας Τζαφέρης, Κατερίνα Τσεβά

Από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι έως 1 Απριλίου 2018.

Τα σχόλια είναι κλειστά.