Ειδησεογραφικό site

Το δόγμα Τραμπ για τη μεταναστευτική πολιτική

141

Αποφασισμένος να καταπολεμήσει την «παράνομη», όπως τονίζει, μετανάστευση με κάθε μέσο εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ, αποτυπώνοντας το δόγμα του για το συγκεκριμένο θέμα με τη φράση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter «αν δεν έχεις σύνορα, δεν έχεις χώρα».

Ο Αμερικανός πρόεδρος «επιστρατεύει» στοιχεία από τη Γερμανία, όπου σύμφωνα με τον ίδιο η εισροή παράνομων μεταναστών αύξησε κατά 10% τα ποσοστά εγκληματικότητας και αναφέρεται στα παιδιά που αποχωρίζονται από τους γονείς τους, υποστηρίζοντας ότι τουλάχιστον 10.000 παιδιά στέλνονται μόνα από τους γονείς τους σε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο ταξίδι, ενώ άλλα 2.000 συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι επιλέγουν να περάσουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Επιτίθεται, επίσης, στους Δημοκρατικούς, γράφοντας πως οι πολιτικοί του αντίπαλοι, τους οποίους κατηγόρησε ότι δεν ενδιαφέρονται για το έγκλημα και θέλουν παράνομους μετανάστες.

Προσθέτει, στο τέλος, ότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, προκειμένου το Κογκρέσο να αλλάξει τους «γελοίους και παρωχημένους» νόμους για τη μετανάστευση, τονίζοντας πως η χώρα έχει ανάγκη από «ισχυρά σύνορα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.