Ειδησεογραφικό site

Το ατύχημα της Αθηνάς Ωνάση: Έπεσε από το άλογό της

45

Μια καταστροφική για τις αθλητικές της επιδόσεις πτώση είχε η Αθηνά Ωνάση, με το άλογό της, κατά τη διάρκεια του ιππικού γκαλά με τη χορηγία της Hermes στο Παρίσι.

Το Saunt Hermes CS15 συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα της ιππασίας μεταξύ των οποίων και την Ελληνίδα χρυσή κληρονόμο η οποία με τα χρώματα της χώρας μας διεκδικεί το έπαθλο.

Το περασμένο Σαββατορκύριακο, όμως, μια πτώση που είχε με το άλογό της Contanga είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να μην καταφέρει να διεκδικήσει κάποιο έπαθλο. Σύμφωνα με ξένα μέσα η Αθηνά Ωνάση έφυγε κουτσαίνοντας από την αρένα μη μπορώντας να συνεχίσει.

Στα ίδια δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για το γεγονός ότι η κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση είχε και στο παρελθόν σοβαρά ατυχήματα όπως το 2007 που είχε σπάσει δυο πλευρά, το 2012, αλλά και το 2014. Από αυτές τις πτώσεις η Αθηνά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα όπως το 2012, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω ούτε σκέφτηκε στιγμή να παραιτηθεί από το αγαπημένο της αγώνισμα.

Το πέσιμό της το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν παρόμοιο με αυτό που είχε γίνει το 2014 στο Μονακό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από τότε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το πρώτο έπαθλο κέρδισε η κολλητή φίλη της Αθηνάς Ωνάση Αλεξάνδρα Τοπς. Πάντως όλοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν αμέσως στην Αθηνά να δουν αν είναι καλά και της ευχήθηκαν καλή ανάρρωση ώστε να είναι έτοιμη για τους αγώνες στο δικό της σόου την 1 Ιουνίου.

Την ίδια στιγμή ο πρώην σύζυγος της Αλβάρο ντε Μιράντα συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες με την νέα του αγαπημένη Ντενίζ Σεβέρο, ενώ περιμένει και την εκδίκαση του διαζυγίου, αλλά και της αγωγής που ο ίδιος κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες ζητώντας από την Αθηνά 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Αλβάρο με την νέα του σύντροφο

Τα σχόλια είναι κλειστά.