Ειδησεογραφικό site

Την Τετάρτη η κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη – Βαρύ πένθος στην Καλλιθέα

25

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε από χθες, Δευτέρα (8/5) στον δήμο Καλλιθέας, αμέσως μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του 55χρονου αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό που υπέστη όταν έπεσε από μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό.

Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του Λάζαρου Λασκαρίδη θα γίνει αύριο, Τετάρτη (9/5) στις 13:30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Η πτώση θανάτου λόγω σάπιου κάγκελου που υποχώρησε

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης εδώ και ημέρες βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Στις 27/4 ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι για να κάνει ένα τσιγάρο. Ο ίδιος στηριζόταν στο κάγκελο, αλλά αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα ο ίδιος να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος σχεδόν τριών μέτρων.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για τη μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάστηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να το βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο

Τα σχόλια είναι κλειστά.