Ειδησεογραφικό site

Την κυβέρνηση κατηγορεί ο Δημήτρης Καμμένος για τον Ρουβίκωνα: «Υπάρχει πολιτική ανοχή»

34

Την αδιανόητη δράση του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό,όπου βίντεο δείχνει μέλη του να απειλούν ευθέως γιατρό ότι «θα σου σπάσουμε το κεφάλι» και «θα σου κόψουμε το χέρι»,στηλίτευσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Έχει καταλυθεί η τάξη και ο νόμος» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του για τη στάση της κυβέρνησης: «Υπάρχει μία πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το είχαμε δει και στη Βουλή». Λίγο μετά επανήλθε, σημειώνοντας πως θεωρείται αυτονόητο να ρίξει κάποιος μολοτόφ σε τρόλεϊ, έτσι γίνεται και για τον Ρουβίκωνα και για άλλες συλλογικότητες και ότι «η πολιτική πρέπει να αλλάξει».

Επίσης, ο κ. Καμμένος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι είναι ακτιβιστικές οι ενέργειες του Ρουβίκωνα, διαφώνησε λέγοντας ότι «δεν ειναι ακτιβιστική ενέργεια», ενώ πρόσθεσε ότι, όταν Χρυσαυγίτες έκαναν το ίδιο, τους κατηγορούσαμε.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε «καλύτερη αστυνόμευση», ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις αποφυλακίσεις με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Πρόκειται για σοβαρό ζήτημα, είπε, καθώς το 80%των αποφυλακισθέντων ξανακάνουν αδικήματα και γυρίζουν πίσω, πια ως ισοβίτες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.