Ειδησεογραφικό site

Tian Fusheng: Ένας Κινέζος με προσόντα…

30

Σε δίκη παραπέμφθηκε ένας 40χρονος Κινέζος, από το Πεκίνο, που επί τέσσερα χρόνια έκανε τον Καζανόβα και είχε καταφέρει να συνάψει σχέση με δεκαπέντε νεαρές γυναίκες, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες…
Ο Tian Fusheng, που είναι άνεργος, παντρεμένος και πατέρας μιας 18χρονης κόρης, συναντούσε τα θύματά του, μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών QQ και τους έδινε ψευδείς πληροφορίες για τον εαυτό του.

Ο 40χρονος παρουσιαζόταν ως διευθύνων σύμβουλος μεγάλης εταιρείας μόδας, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών από μεγάλα πανεπιστήμια του Πεκίνου και μόλις…28 ετών! Μάλιστα, ο απατεώνας είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από οκτώ από τα δεκαπέντε θύματά του με την αιτιολογία ότι η επιχείρησή του έχει έλλειψη από ρευστό και πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη.

Η αποκάλυψη της απάτης του Κινέζου Δον Ζουάν έγινε, όταν πέρυσι τον Ιούνιο, μία ημέρα που ο ίδιος έλειπε από το σπίτι στο οποίο συναντούσε τις ερωμένες του, δύο από εκείνες συνέπεσε να τον επισκεφθούν την ίδια ώρα. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν μεταξύ τους και όταν αντιλήφθηκαν την απάτη του 40χρονου φρόντισαν να γνωρίσουν και να ενημερώσουν και τις υπόλοιπες κοπέλες του!

Η ειρωνεία είναι ότι δύο από τις δεκαπέντε ερωμένες, που ήταν φοιτήτριες, διέμεναν στον ίδιο κοιτώνα του πανεπιστημίου. Οι δεκαπέντε γυναίκες κατήγγειλαν το πάθημά τους στην αστυνομία και την περασμένη Τετάρτη άρχισε στο Πεκίνο η δίκη του 40χρονου για απάτη.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και παραδέχθηκε ότι είχε δανειστεί κάποια χρήματα από μερικές από τις γυναίκες, τα οποία, ισχυρίζεται ότι τα έχει επιστρέψει. Η δίκη του 40χρονου συνεχίζεται.

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.