Ειδησεογραφικό site

Τι αποκάλυψαν τα στοιχεία του άντρα που αυτοκτόνησε από το «Blue Star Naxos»

45

Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του επιβάτη, περίπου 60 ετών, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας στη θάλασσα από το κατάστρωμα του «Blue Star Naxos».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του cyclades24.gr, έπειτα από έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, τα στοιχεία του αυτόχειρα εξακριβώθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άντρα σεσημασμένο, όπως διαπιστώθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Η διαδικασία ταυτοποίησής υπήρξε ιδιαιτέρως περίπλοκη για τις Αρχές, καθώς ο αυτόχειρας δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ο 60χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν.

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής.

Κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, παραμένει αδιευκρίνιστο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Ο αυτόχειρας είχε επιβιβαστεί στο πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά και ταξίδευε σύμφωνα με μαρτυρίες μόνος του. Το δρομολόγιο του πλοίου ήταν από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειά – Σχοινούσα – Κουφονήσια – Κατάπολα.

Οι άνδρες του πληρώματος δεν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στο πλοίο, ενώ έως σήμερα δεν τον έχει αναζητήσει κανείς. Από την έρευνα των αστυνομικών είχε προκύψει ένα όνομα που δεν ανταποκρίθηκε στο check in αλλά κανείς δεν γνώριζε αν ήταν αληθινό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.