Ειδησεογραφικό site

Θεσσαλονίκη: Ζαχαροπλάστες τιμούν την Επανάσταση του 1821

100

Ο δημιουργός των επετειακών λαγών που είναι εμπνευσμένοι από την Επανάσταση του 1821 είναι ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Μάριος Παπαδόπουλος. Η ιδέα για τη δημιουργία των πρωτότυπων σοκολατένιων λαγών γεννήθηκε με σκοπό τα παιδιά να αισθανθούν την ιστορία και την πραγματικότητα μέσα από την αγαπημένη τους απόλαυση.

«Μετά την περσινή, επιτυχημένη και πρωτότυπη παρουσίαση του Κορωνολαγού, το δημιουργικό μας τμήμα για τη φετινή χρονιά, προτείνει τον Κουνελοκολοκοτρώνη και την Κουνελλάδα» αναφέρει στο newsit.gr o κ. Παπαδόπουλος. Και προσθέτει: «Σε μια περίοδο που πολλές εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη του Απελευθερωτικού Αγώνα δεν θα γίνουν λόγω της πανδημίας, αποφασίσαμε να βάλουμε τη δικιά μας γλυκιά υπογραφή στον εθνικό εορτασμό».

Δείτε φωτογραφίες:

  

«Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του γλυκού και φυσικά πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά στον εορτασμό της χώρας μας. Εξαιρετική ποιότητα σοκολάτας, ζαχαροπλαστική τέχνη και δημιουργική φαντασία είναι τα βασικά συστατικά που χαρακτηρίζουν το νέο μας δημιούργημα που ευελπιστούμε να στολίσει τα σπίτια των μικρών αλλά και των μεγάλων καταναλωτών», καταλήγει ο πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.