Ειδησεογραφικό site

Θεοδωράκης: Πάρτε τις γόβες σας και… – Μάρκου: Ξεπουλάς την ιστορία μας!

3.704

«Ουστ, αυτά να τα πεις στη Θεσσαλονίκη», είπε η πρώην βουλευτής του Ποταμιού όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, την οποία χαρακτήρισε απαραίτητο πρώτο βήμα

«Το ερώτημα είναι αν μποροούμε να κινηθούμε πέρα από τους τίτλους και θα συνθήματα, το «ναι» και το «όχι»», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης και ξεκαθάρισε πως δε θα θυσιάσει τις πεποιθήσεις του για να παραμείνει στη Βουλή. Στο πλαίσιο αυτό, συνέδεσε το πολιτικό κόστος τόσο με τον λαϊκισμό, όσο και με τον συντηρητισμό.

Ως προς το μακεδονικό, τάχθηκε καθαρά υπέρ της λύσης, λέγοντας ότι είναι πάγια θέση του Ποταμιού. «Θα πρέπει να δώσουμε το χέρι μας στους γειτονές μας να γίνουν μέλη της ΕΕ και να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη επιχειρηματική πρωτεύουσα στα Βαλκάνια» σημείωσε.

Stavros Theodorakis@St_Theodorakis

Δεν θα γίνω άλλη μια κατσαρίδα της πολιτικής.
Ή, για να το πω με ακρίβεια, δεν θα θυσιάσω καμία από τις πεποιθήσεις μου μόνο και μόνο για να παραμείνω σε αυτή την αίθουσα.
Δεν με αφορά το λεγόμενο πολιτικό κόστος.
Ειδικά αυτή την κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας!

Χαρακτήρισε απαραίτητο πρώτο βήμα τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ» και προσέθεσε ότι «οι αντιδράσεις των εθνικιστών στα Σκόπια μαρτυρούν ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο».

Επεισόδιο με τη Μάρκου…

Την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλούσε για το Σκοπιανό τασσόμενος υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτής του Ποταμιού (νυν βουλευτής της ΝΔ), παρενέβη λέγοντάς του: «Ουστ! Αυτά να πας να τα πεις στη Θεσσαλονίκη!».

«Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φθάνουν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε να ακούσετε τον κόσμο» αντέδρασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, δείχνοντας και τη δυσφορία του για την προσχώρησή της στη ΝΔ. Έκανε και ένα προσωπικό ερώτημα στην πρώην βουλευτή του κόμματός του: «Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ»; Να την χαίρεστε, είπε στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κυρία Μάρκου.

Με μια ανάρτησή της στο τουίτερ, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου υποστήριξε πως είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι «ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας και είναι ο χρήσιμος ηλίθιος»…
<

Katerina Markou@kat_markou

είπα στον κ. Θεοδωράκη πως: ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας, πως είναι ο χρήσιμος ηλίθιος μιας κ οι ΑΝΕΛ ψηφίζουν όχι για το σκοπιανο κ το ΠΟΤΑΜΙ λέει ΝΑΙ @protothemahttps://www.protothema.gr/politics/article/796628/theodorakis-se-markou-ta-psilotakouna-sas-de-fthanoun-stis-geitonies-tis-thessalonikis-parte-tis-goves-sas-kai-pigainete/ 

Θεοδωράκης σε Μάρκου: Τα ψηλοτάκουνά σας δε φθάνουν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, πάρτε τις…

«Απαραίτητο πρώτο βήμα η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού

protothema.gr

br>Αναφερόμενος στα προαπαιτούμενα ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για νέο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, αλλά με βαριές υποχρεώσεις για όλους. «Θα εισπράξετε ένα όχι για την οικονομική σας πολιτική, αλλά τις ερχόμενες ημέρες θα είμαστε παρόντες για να συζητήσουμε τα εθνικά» κατέληξε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.