Ειδησεογραφικό site

Τα «μαζεύει» το ΕΚΑΒ για τον πρόεδρο που ήθελε κινητό 1.000 ευρώ

61

Από παραδρομή η φράση «ανά συσκευή» – Διευκρινίζεται ότι το κονδύλι αφορά την αγορά τριών κινητών, για τον πρόεδρο και τους δύο αντιπροέδρους
Δελτίο Τύπου με το οποίο επιχειρεί να «μαζέψει» τον θόρυβο που δημιουργήθηκε από την αξίωση του προέδρου για κινητό αξίας 1.000 ευρώ, εξέδωσε το ΕΚΑΒ, κάνοντας λόγο για αναφορά της φράσης «ανά συσκευή», από παραδρομή. Διευκρινίζει δε, πως το παραπάνω ποσό αφορά την αγορά τριών κινητών, τα οποία προορίζονται για τον πρόεδρο και τους δύο αντιπροέδρους.

 

«Στις 26/10/2017 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, στην ημερήσια διάταξη του οποίου περιλαμβανόταν ως θέμα και η εισήγηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ για αγορά τριών τηλεφωνικών συσκευών. Το εν λόγω θέμα όμως ουδέποτε συζητήθηκε στο συμβούλιο και ως εκ τούτου ουδέποτε πάρθηκε οποιαδήποτε εγκριτική ή απορριπτική απόφαση επ΄ αυτού, όπως έσπευσαν να δημοσιεύσουν οι εντεταλμένοι υπεργολάβοι της παραπληροφόρησης.

Ως εκ τούτου αισθανόμαστε την αυτονόητη υποχρέωση να ενημερώσουμε εμείς για τα πραγματικά γεγονότα, εφόσον αυτοί που κατ΄ επάγγελμα οφείλουν να το κάνουν, επιλέγουν να δημοσιεύουν τη μισή αλήθεια. Στην από 24/10/2017 εισήγηση του Προέδρου του ΕΚΑΒ, για την αγορά τριών κινητών συσκευών προς εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών του Προέδρου και των 2 Αντιπροέδρων, αντί να γραφτεί ότι η προϋπολογιζόμενη δαπάνη των 1.000€ με ΦΠΑ είναι το αιτούμενο χρηματικό ποσό για την αγορά και των τριών τηλεφωνικών συσκευών, αναγράφηκε από παραδρομή, η φράση «ανά συσκευή». Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, μόλις αντιλήφθηκε την εν λόγω παραδρομή, άμεσα ανακάλεσε το εν λόγω θέμα με αποτέλεσμα αυτό να μην συζητηθεί ποτέ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Η επιβεβαίωση των προαναφερομένων συνάγεται από το αδιαμφισβήτητο γεγονός της μη λήψης καμίας απόφασης από το Δ.Σ., ούτε καν απορριπτικής για την αγορά των τηλεφωνικών συσκευών, όπως ψευδώς αναφέρεται στα σημερινά παραπλανητικά δημοσιεύματα», ανέφερε μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου του ΕΚΑΒ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.