Ειδησεογραφικό site

Τα κοντέινερ που έστειλε η Δούρου στο Βενιζέλειο στην Κρήτη: «Είναι σε άθλια κατάσταση»

3.048

Από… άλλη εποχή  οι 5 οικίσκοι – τύπου container – που διέθεσε η Ρένα Δούρου προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Βενιζέλειο για την στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Σεπτεμβρίου

Κυριολεκτικά άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι του Βενιζέλειου νοσοκομείου της Κρήτης, όταν αντίκρισαν την  «βοήθεια» που έστειλε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ο λόγος γίνεται  για πέντε μεγάλους οικίσκους – τύπου container – που διέθεσε η Ρένα Δούρου προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Βενιζέλειο για την στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Σεπτεμβρίου.

«Περιμέναμε να έρθουν οι οικίσκοι και μόλις τους είδαμε, δεν ξέραμε, τι να πούμε. Για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις καθώς βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος της ένωσης εργαζομένων Βενιζέλειου νοσοκομείου, Γιώργος Χονδροζουμάκης.

Παρέμβαση των εργαζομένων

Μάλιστα η ένωση εργαζομένων του Βενιζέλειου νοσοκομείου γνωστοποίησε το γεγονός και μέσω της ιστοσελίδας της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«H πολυσυζητημένη βοήθεια της πολιτείας στο πυρόπληκτο Βενιζέλειο μόλις έφτασε

Τα συμπεράσματα δικά σας………….

Φανταστείτε πόση θα είναι η έκτακτη επιχορήγηση!!!!»

Δείτε τις φωτογραφίες 

conteiner1
conteiner2
conteiner3
conteiner4

«Πράσινο φως» για τα «λευκά κτίρια»

Ευτυχώς για το Βενιζέλειο νοσοκομείο η πρυτανεία του πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε το αίτημα για να χρησιμοποιηθούν κάποια γραφεία των «λευκών κτιρίων» για τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

«Ευτυχώς είχαμε την θετική εξέλιξη από την πλευρά της Πρυτανείας. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια κτίρια θα μας δώσουν και αν θα μας καλύψουν αλλά σίγουρα πρόκειται για μία μεγάλη βοήθεια», επεσήμανε ο κ. Χονδροζουμάκης ο οποίος παράλληλα τόνισε πως «επειδή ένα νοσοκομείο πάντα έχει έλλειψη χώρου σίγουρα θα βρούμε και τρόπο για να χρησιμοποιήσουμε τους οικίσκους».

Πηγή:Cretapost.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.