Ειδησεογραφικό site

Τα έψαλαν στον Τσίπρα για το καλό: Στο προαύλιο του Μαξίμου άκουσε τα κάλαντα ο πρωθυπουργός

197

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών METALLON άκουσε σήμερα το πρωί μαζί με τους καλεσμένους του και τη σύζυγό του ο Αλέξης Τσίπρας

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών METALLON άκουσε σήμερα το πρωί μαζί με τους καλεσμένους του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Με τη σύζυγό του, Περιστέρα, να στέκεται δίπλα του, ο πρωθυπουργός άκουσε χαμογελώντας τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον προαύλιο χώρο του Μαξίμου.

O πρωθυπουργός προσκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ακούσουν όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, μαθητές, καθηγητές, θεραπευτές, μέλη καλλιτεχνικής κίνησης ΑμεΑ, κοινωνικούς λειτουργούς, ανάδοχους γονείς με τα παιδιά τους, απασχολούμενους σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα, ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από την πυρκαγιά στο Μάτι.

Μετά τα κάλαντα στον κήπο του Μαξίμου, ο  πρωθυπουργός στη συνέχεια καλωσόρισε στο εσωτερικό του μεγάρου τους προσκεκλημένους του, και είχε συνομιλία με αρκετούς από αυτούς ενώ διάχυτες ήταν και οι παιδικές φωνές.

Ορισμένα από τα παιδιά μάλιστα «τα έψαλαν» με τη σειρά τους στον Αλέξη Τσίπρα, για το καλό.

Θερμό ήταν το καλωσόρισμα στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και από την σύζυγο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα η οποία υποδέχτηκε δια χειραψίας τον κάθε καλέσμένο ξεχωριστά δίνοντας τις δικές της ευχές για καλή χρονιά.

Αναλυτικά, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν προσκληθεί:

– Μαθητές, καθηγητές και θεραπευτές από το «Σχολείο 18 άνω»

– Τα μέλη της κίνησης καλλιτεχνών ΑμεΑ Dagipolis Dance Co

– Τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνών Red Thread που κάνουν διαδραστικά δρώμενα σε σχολεία για να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές για το bullying

– Ψαράδες που βοήθησαν στη διάσωση ανθρώπων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

– Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί

– Ανάδοχοι γονείς με τα παιδιά τους

– Απασχολούμενοι σε δομές για πρόσφυγες και ασυνόδευτα ανήλικα.

Δείτε φωτογραφίες

 

tsipras-kalanta-3
tsipras-kalanta-4

 

 

tsipras-kalanta-1
tsipras-kalanta-2

Τα σχόλια είναι κλειστά.