Ειδησεογραφικό site

ΣΥΡΙΖΑ: Άτακτη υποχώρηση Τσίπρα – Έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια

133

Σε άτακτη υποχώρηση υποχρεώθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας , προκειμένου να υπάρξει ανακωχή στον αδυσώπητο πόλεμο που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το μετασχηματισμό του σε σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.
Από τη διήμερη συνεδρίαση ο πρώην Πρωθυπουργός βγήκε βαριά «τραυματισμένος», αφού αναγκάστηκε να προβεί σε υποχωρήσεις, που αποκαλύπτουν ότι πλέον έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων που είχε στο παρελθόν, όταν εμφανιζόταν ως «μονάρχης» της Αριστεράς.
Στο ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό σε όλους ότι τις τελευταίες ημέρες οι λεγόμενοι προεδρικοί κατεύθυναν, με μαεστρία τις αμετροεπείς και αήθεις επιθέσεις στον γραμματέα του κόμματος.
Η προεδρική φράξια ήθελε να τελειώσει με το «βαρίδι» του νυν γραμματέα, ο οποίος δε συγκαταλέγεται στους «κολλητούς» τους οποίους μπορεί να εμπιστευθεί ο αρχηγός για να προχωρήσει με ασφάλεια στη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωστόσο, ο πολύπειρος παλαιός αριστερός αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, περισσότερο του αναμενόμενου και έτσι ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να αναβάλλει για το μέλλον την «καρατόμηση» του.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.