Ειδησεογραφικό site

Συνεργασία powergame.gr-Economist – Πότε βγαίνει στον αέρα το νέο site

40

Στην τελική ευθεία για την «πρεμιέρα» του στο Διαδίκτυο έχει εισέλθει το νέο οικονομικό site powergame.gr, που ετοιμάζει μια έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων υπό τον Ευτύχη Παλλήκαρη.

Το νέο portal αναμένεται να «κυκλοφορήσει» στο Διαδίκτυο στις 8 Μαρτίου, παρουσιάζοντας με τη δική του ματιά την οικονομική (και όχι μόνο) επικαιρότητα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο Μέσο, που θα στηρίζεται στο καλό ρεπορτάζ, το αιχμηρό σχόλιο και φυσικά στα προσωποκεντρικά θέματα. Πέραν των πολύ καλών συνεργασιών, το powergame.gr θα συνεργάζεται και με τον Economist, έναν από τους ισχυρότερους και εγκυρότερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει εβδομαδιαία αναδημοσίευση άρθρων, με απόψεις και αναλύσεις του Economist για τις διεθνείς εξελίξεις και τη μετάβαση των οικονομιών στη νέα εποχή, για επενδύσεις, τάσεις και τις σύγχρονες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις.

Η εν λόγω σύμπραξη αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο του νέου οικονομικού website στη μάχη για την αντικειμενική και πλήρη ενημέρωση του κοινού και της ελληνικής αγοράς ειδικότερα, με εχέγγυο την αξιοπιστία.

Διευθυντής του powergame.gr θα είναι ο Ευτύχης Παλλήκαρης και αρχισυντάκτης ο Κώστας Τσαχάκης. Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από τους Φώτη Κόλλια, Βαγγέλη Μανδραβέλη, Νίκο Ρογκάκο, Λίλυ Σπυροπούλου, Νατάσα Φραγκούλη, Κωστή Χριστοδούλου, Θοδωρή Βγενή, Γιώργο Μακρή, Μυρτώ Μπούτση, Γιάννη Χαραμίδη και Λητώ Μησιακούλη.

Την ομάδα ροής απαρτίζουν οι: Μαριάννα Μαρμαρά, Κώστας Κολοκούρης, Μιχάλης Κάσσης, Μαρία Καλούδη, Πηνελόπη Μαρκάκη και Ιωάννα Μουτσανά.

Δείτε την ανάρτηση του εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη:

Τα σχόλια είναι κλειστά.