Ειδησεογραφικό site

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha: Η ΝΔ δεν τρομοκρατείται και δεν φιμώνεται

142

Ποινικοπιοιείται η πολιτική ζωή του τόπου είπε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha – Δήλωσε ότι θα καταργήσει το νόμο Παρασκευόπουλου

Σε τηλεοπτική συνέντευξη του στον Alpha, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση της Σοφίας Ζαχαράκη.
Συγκεκριμένα, είπε ότι είναι πρωτοφανές περισταστικό να φθάνει περιπολικό έξω από τα γραφεία του κόμματος και να ζητείται η σύλληψή της αναπληρώτριας εκπροσώπου για ένα πολιτικό της σχόλιο.

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου αλλά εμείς κρίνουμε την αντίδραση του κ. Βαξεβάνη ο οποίος είναι ο βραχίωνας του Μαξίμου… Δεν είναι δυνατόν να ποινικοπιοιείται η πολιτική ζωή του τόπου. Υπάρχει η αστική δικαιοσύνη. όλα τα υπόλοιπα έχουν ως στόχο να φιμωθεί η αντιπολίτευση. Η ΝΔ δεν τρομοκρατείται και δεν φιμώνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του δεσμευθηκε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Για τη ΔΕΘ είπε ότι τον κ. Τσίπρα δεν τον ακούει πλέον η ελληνική κοινωνία. Υποστήριξε ότι και πάλι θα υποσχεθεί διάφορα πράγματα τα οποία όμως δεν θα υλοποιήσει. Για το ασφαλιστικό είπε ότι η ΝΔ θα αλλάξει την ανταποδοτικότητα του ασφαλιστικού συστήματος. Θα δημιουργήσουμε ένα σύστημα με τρεις πυλκώνες: Όποιος δουλευει περισσότερο θα παίρνει περισσότερα είπε συγκεκριμένα.

Είπε ακόμα ότι χρειάζονται αλλαγές και στο ύψος των εισφορών. «Θέλουμε να μειώσουμε εντός 4ετίας σε 15% από 20% τις κύριες εισφορές» σημείωσε συγκεκριμένα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι χρειάζεται να διαφυλαχθεί η δημοσιονομική σταθερότητα καθώς η Ελλάδα σήμερα δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές. Είναι τραγική η αποτυχία Τσίπρα και βαριά η προσωπική του ευθύνη τόνισε.

Οι μειώσεις φόρων που θέλουμε είναι κοστολογημένες είπε ακόμα ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε την ανάγκη να περιοριστούν οι κρατικές δαπάνες οι οποίες ακόμα και σήμερα μεγαλώνουν.  Δεν θα κάνουμε απολύσεις. Σήμερα γίνονται προσλήψεις εκεί που δεν ΄λεχουμε ανάγκη. Πρώτη προτεραιότητα είναι υγεία, δεύτερη οι παιδικοί σταθμοί και τρίτη η Παιδεία είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.