Ειδησεογραφικό site

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που πουλούσαν συσκευασίες αερίου γέλιου

202

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Ηράκλειο, κατηγορούμενοι για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου, με τις αρχές να κατάσχουν ποσότητα μεταλλικών φιαλιδίων αέριου και μπαλόνια.

Πρόκειται για δύο 31χρονους αλλοδαπούς, οι οποίοι, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, πωλούσαν σε τουρίστες τα συγκεκριμένα παράνομα προϊόντα, που είναι επικίνδυνα και για την υγεία των χρηστών.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στους δύο άνδρες και βρήκαν στην κατοχή τους 25 μεταλλικά φιαλίδια, τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, έξι μπαλόνια και κυλινδρική μεταλλική συσκευή.

Στο μεταξύ, σε δύο περιπτώσεις συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί που εμπλέκονται σε υπόθεση διευκόλυνσης εξόδου παράτυπων μεταναστών από τη χώρα.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός και μία 25χρονη, οι οποίοι, σε έλεγχο από αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας και Συρίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί – ένας άνδρας 33χρονών και μία 58χρονη – οι οποίοι προμήθευσαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε έναν 23χρονο και έναν 21χρονο, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία.

Όλοι τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.