Ειδησεογραφικό site

Συνάντηση Εργασίας του Προέδρου της Βουλής της Μολδαβίας με τον Πρόεδρο της European Profiles Α.Ε.

67

Στις 23 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας του Προέδρου της εταιρίας Συμβούλων EUROPEAN PROFILES  Δρ. Δημήτρης Μπακόλας με τον Πρόεδρο της Βουλής της Μολδαβίας κ. Ιγκόρ Γκρόσου και τον Πρέσβη της Μολδαβίας στην Ελλάδα και Κύπρο κ. Ανατόλ Βανγκέλι.

Ο κ. Γκρόσου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι η ύπαρξη Ελληνικής Πρεσβείας στη Μολδαβία θα συνέβαλε στην περεταίρω ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο χωρών. Επίσης μίλησε για τα σχέδια της Μολδαβικής Κυβέρνησης που στοχεύουν, αφ’ ενός στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, και αφ’ ετέρου στην εδραίωση του κράτους δικαίου στη Μολδαβία.

Ο κ. Μπακόλας ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις δραστηριότητες των εταιριών EUROPEAN PROFILES και VAKAKIS  στη Μολδαβία και δήλωσε ότι και οι δύο εταιρίες τίθενται στη διάθεσή του για οτιδήποτε χρειαστεί στους τομείς δραστηριοποίησής τους.

Ο κ. Γκρόσου τόνισε ότι τα έργα της EUROPEAN PROFILES για το Κοινοβούλιο του Ουζμπεκιστάν και για τον εκσυγχρονισμό των φυλακών της Γεωργίας παρουσίαζουν ενδιαφέρον για τη χώρα του.

Συμφωνήθηκε να υπάρξει μια γραμμή επικοινωνίας των δύο πλευρών για τον σχεδιασμό κοινών δράσεων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.