Ειδησεογραφικό site

Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στην Κολονία

158

Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός υπόπτου – Αναφορές για έναν άντρα και μία γυναίκα που διέφυγαν με αυτοκινήτο και ένα ακόμα άτομο που προσπάθησε να απομακρυνθεί με τα πόδια

Πυροβολισμοί κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό στην πόλη της Κολονίας προκάλεσαν γενικό συναγερμό στις γερμανικές αστυνομικές αρχές, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις γερμανικές αρχές, ένα άτομο που εντοπίστηκε κοντά στον σταθμό Breslauer Platz του μετρό,  συνελήφθη και οδηγήθηκε για ανάκριση στα κεντρικά.

Το σημείο και ο κεντρικός δρόμος που περνά μπροστά από την είσοδο του σταθμού των τρένων, αλλά και τον Καθεδρικ.ό Ναό, έχει αποκλειστεί, ενώ έχουν σπεύσει πάνοπλες δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν περιμετρικά την περιοχή και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν σε ένα κτίριο, αναζητώντας τον ή τους δράστες, στην οδό Altenberger.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας άντρας και μία γυναίκα φάνηκαν να διαφεύγουν με ένα αυτοκίνητο, ενώ ένα άλλο άτομο απομακρύνθηκε με τα πόδια, κοντά στο ποτάμι.

Τα σχόλια είναι κλειστά.