Ειδησεογραφικό site

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου στον Γιώργο Δημαρά για τον θάνατο του γιου του

257

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Δημαρά και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του γα την απώλεια του γιου του, ο οποίος σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας.

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης: «Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου» δήλωσε ο κ. Βούτσης.

«Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια του γιου του Γ. Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος  και την οικογένειά του» ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του γιου του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος».

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλλυπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», έγραψε στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά εκφράζει και η Ένωση Κεντρώων.  «Ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος της οικογένειας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Και το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον υφυπουργό Περιβάλλοντος για την τραγική απώλεια του γιου του.

Συλλυπητήρια και από τους Οικολόγους Πρασίνους: «Συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιου τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.