Ειδησεογραφικό site

Συγκλονίζει η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Να φανεί η αλήθεια…»

3.010

Η Ερμιόνη Κατσίφα ζητά να διαλευκανθεί πλήρως η δολοφονία του αδελφού της και ζητά τη βοήθεια του ελληνικού κράτους για «να φανεί η αλήθεια»  – «Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ, η αστυνομία δεν ερευνά», λέει

«Να φανεί η αλήθεια». Η έκκληση της αδελφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι απλή, αλλά ταυτόχρονα καταδεικνύει τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια του 35χρονου ομογενούς που εκτός από το θρήνο για την απώλειά του διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά των αρχών της Αλβανίας να ξεκαθαρίσουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε.

Το δράμα των μελών της οικογένειας Κατσίφα συνεχίζεται, καθώς ακόμη περιμένει από τις αλβανικές αρχές να τους παραδώσουν τη σορό του Κωνσταντίνου, για να τον κλάψουν και να τον τιμήσουν.

Η σορός βρίσκεται από την Τρίτη στα Τίρανα για νέα νεκροτομή, χωρίς όμως την παρουσία τεχνικού της συμβούλου, όπως έχει ζητήσει η οικογενεια.
Μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους η Ερμιόνη Κατσίφα ζήτησε να υπάρξει δικαιοσύνη και να διελευκανθουν πλήρως οι συνθήκες θανάτου του αδελφού της. «Να φανεί η αλήθεια», είπε και συνέχισε: «Να ερευνήσει το ελληνικό κράτος . Με όποιο τρόπο να φανεί η αλήθεια. Μας ταλαιπωρούν πάρα πολύ. Ο αδελφός μου ήταν Έλληνας. Η αστυνομία εδώ δεν ερευνά….»

Τα σχόλια είναι κλειστά.