Ειδησεογραφικό site

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Μαρινάκη για τις πρακτικές Μαφίας του Καθεστώτος Τσίπρα

153

Νέες «ρουκέτες» του Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσπάθεια που κατέβαλε το καθεστώς Τσίπρα που σήμερα καταρρέει, να ελέγξει με μεθόδους Μαφίας το σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha o γνωστός εφοπλιστής, αποκάλυψε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις εις βάρος του από την παρέα του Τσίπρα, οι οποίες ξεκίνησαν από την στιγμή που δεν υπέκυψε στον εκβιασμό να παραδώσει τον ΔΟΛ στο Μαξίμου.
Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε πως υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό από την διαβόητη επίσκεψη Καλογρίτσα στα γραφεία του (μετά από αίτημα των Τσίπρα-Παππά) με «αίτημα» να… δανείσει ο Μαρινάκης τον Καλογρίτσα με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Επιγραμματικά οι δηλώσεις του κ. Μαρινάκη:

– Δεν κρύβομαι. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα «Ποτάμι».

– Έπεσα έξω που στήριξα την Δούρου.

– Δεν είχα την οικειότητα να ζητήσω από τον πρωθυπουργό να διώξει έναν υπουργό του.

– Ποτέ δεν υπολόγισα ότι ο Καμμένος μπορεί να μου κάνει ζημιά.

«Ο Καμμένος τι μπορούσε να μου κάνει εμένα; Ο Καμένος για ό,τι μου έχει κάνει τον έχω μηνύσει σύμφωνα με την ελληνική Δικαιοσύνη, του έχω κάνει συγκεκριμένες αγωγές. Ή, έχω απευθυνθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Λοιπόν, δεν μου κάνει καμία ζημιά ο Καμμένος και, ξέρετε, δεν υπολόγισα ποτέ ότι ο κύριος Καμένος μπορεί να μου κάνει κάποια ζημιά. Εντάξει, είναι κουραστικό κάθε μέρα να προσπαθείς να ακούσεις κάποιον που προσπαθεί να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα αλλά, ξέρετε, μπορείτε να το δείτε και σήμερα όταν βλέπουμε τις δημοσκοπήσεις που είναι ο κύριος Καμένος. Άρα, δεν τον υπολόγισα ποτέ ότι μπορεί να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό που να θέλω να φύγει από την κυβέρνηση».

– Είναι υπερβολικό να χαρίσω 23 εκατ. ευρώ στην κυβέρνηση για τον Καμμένο.

Αντώνης Σρόιτερ: Άρα, δεν προτείνατε εσείς ένα τέτοιο ντιλ. Είτε στον κύριο Παππά είτε οπουδήποτε αλλού.

«Ουδέποτε και επίσης θα ήταν πάρα πολύ ακριβό, εγώ πλήρωσα κάποια πολλά εκατομμύρια για να αγοράσω αυτές τις δυο εφημερίδες, το συνολικό κόστος είναι πάνω από 22-23 εκατομμύρια, πόσο έχει στοιχίσει… ε, τώρα να χαρίσω 23 εκατομμύρια στην κυβέρνηση για τον κύριο Καμμένο το βλέπω υπερβολικό».

– Η λογική όποιος δεν είναι μαζί μας, τον τελειώνουμε επικρατεί στη μαφία.

«Το να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση εγώ το θεωρώ εποικοδομητικό γιατί και εμένα, στον Ολυμπιακό για παράδειγμα, στην επιχείρησή μου λιγότερο, γιατί δεν έχει αυτή την προβολή, το να σου ασκούν κριτική είναι καλό γιατί διορθώνεις τα λάθη σου. Δεν είναι κάτι το οποίο οποιοσδήποτε ασκεί κριτική τον θεωρούμε εχθρό. Ή πάμε να τον τελειώσουμε. Αυτοί είναι όροι μαφίας».

– Με τον Μητσοτάκη έχουμε τυπικές σχέσεις. Δεν είναι φίλος μου.

«Αν ήταν φίλος μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ, όπως σας είπα για τον αείμνηστο πατέρα του, όπως σας είπα για τον παιδικό μου φίλο, τον Ισίδωρο, τον οποίο πάντρεψα με την Ντόρα, και με την ίδια την Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν είναι ντροπή. Δεν έχουν κάνει κάτι οι άνθρωποι για να αισθανόμαστε άσχημα να είναι φίλοι μας. Προς Θεού».

«Εγώ ξέρετε κύριε Σρόιτερ δεν ντρέπομαι ποτέ ούτε για τους φίλους μου, ούτε για το τι έχω κάνει μέχρι σήμερα και θα σας πω το εξής, την οικογένεια Μητσοτάκη τη γνώρισα μέσω του αείμνηστου πατέρα μου. Ο οποίος είχε πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και είχα την τιμή μπορώ να πω πάρα πολλές φορές να κάτσω μαζί τους, να ακούσω διάφορες συζητήσεις και μπορώ να σας πω ότι είχα μια πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε επαληθευτεί πολλές φορές πολλά χρόνια μετά. Και νιώθω περήφανος για αυτό. Σας λέω και πάλι ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος ότι είχα την τιμή και είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις και είχα βρεθεί μαζί τους».

– Ουδέποτε έχω φιλοξενήσει τον Μητσοτάκη στο κότερο μου.

«Ουδέποτε εγώ έχω φιλοξενήσει τον κύριο Μητσοτάκη και όπως σας είπα τον έχω δει και ελάχιστες φορές».

– Όση σχέση έχει ο κύριος Τσίπρας με το Noor1, άλλη τόση έχω και εγώ. Δεν έχω ουδεμία σχέση. Αν χρησιμοποιήσω τις ίδιες πηγές παραπληροφόρησης, ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν είχε περάσει όμορφα στο Noor1.

«Όση σχέση έχει ο κύριος Τσίπρας με το Noor1, άλλη τόση έχω και εγώ» ήταν η απάντηση του κ. Μαρινάκη όταν κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού με την οποία καλούσε τον ίδιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσουν αν ο πρόεδρος της ΝΔ έχει φιλοξενηθεί στο σκάφος του κυρίου Μαρινάκη και στο Noor1. «Σας λέω ότι δεν έχω ουδεμία σχέση όπως σας το έχω ξαναπεί για να μην μπερδευόμαστε και επίσης όσο εμπλέκεται ο κύριος Τσίπρας με το Noor1 άλλο τόσο εμπλέκομαι και εγώ» είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού για να προσθέσει σε δηκτικό ύφος: «Και αν χρησιμοποιήσω τις πηγές παραπληροφόρησης του κυρίου Τσίπρα μπορεί να πω ότι ο κύριος Τσίπρας στο παρελθόν έχει περάσει πολύ όμορφα μέσα στο Noor1».

– Ο κ. Τσίπρας προέρχεται από πλούσια οικογένεια που πλούτισε κατά τη διάρκεια της Χούντας.

«Eίδαμε ένα γεγονός είδαμε τους ισολογισμούς ο κύριος Τσίπρας προέρχεται από μία πλούσια οικογένεια που πλούτισε κατά τη διάρκεια της χούντας . Λοιπόν αυτό είναι σαν να λέμε να σας φέρω ένα παράδειγμα κυρίεΣρόιτερ ότι πώς αισθάνεται ένας Κουβανός πολίτης όταν συζητούν υποθετικά για τον Τσε Γκεβάρα και λένε ότι η οικογένεια του Τσε Γκεβάρα του γνωστού επαναστάτη πλούτισε με δουλειές που είχε κάνει με το καθεστώς Μπατίστα …θα είναι ιδιαίτερα περήφανοι; Άρα λοιπόν για έναν δήθεν αριστερό όπως ο κύριος Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι όταν βλέπουν πώς πλούτισε οικογένειά του είναι πολύ απλά τα πράγματα».

– Ουδέποτε χρηματοδότησα της Ν.Δ.

– Επτά εφημερίδες διαθέτει ο Αλέξης ο ψεύτης για να τον αποθεώνουν

«Ο κύριος Τσίπρας μίλησε για επτά εφημερίδες ότι ελέγχω επτά εφημερίδες …Για άλλη μία φορά μπερδεύτηκε με τον εαυτό του γιατί ο Αλέξης ο ψεύτης ελέγχει 7 εφημερίδες. ξέρετε ποιες είναι αυτές εγώ θα μιλήσω με ονόματα και συγκεκριμένα όχι με αοριστολογίες : είναι η εφημεριδα των συντακτων ,είναι η αυγη, είναι η νέα σελίδα, είναι το ντοκουμέντο, είναι η δημοκρατία , είναι η εσπρέσσο και το έθνος».

«Αν τις διαβάσετε και κάποιος που μπορεί να καταλάβει ακόμη περισσότερο θα καταλάβει οτι αυτές οι Επτά εφημερίδες είναι στην υπηρεσία του άρα λοιπόν και επίσης αν πάμε και σε κανάλια το open Τι είναι το κανάλι ; η ΕΡΤ όπως την έχουν καταντήσει τι είναι; για να μην κρυβόμαστε μιλάει για μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι εναντίον του και τα περισσότερα λοιπόν μέσα οι περισσότερες εφημερίδες υπέρ του είναι».

– Όταν ο κ. Τσίπρας μιλάει για το Βήμα και τα Νέα είναι καλύτερα να πλένει το στόμα του και να είναι πιο προσεκτικός

«Αυτές οι εφημερίδες ανήκουν στην κεντροαριστερά και υπηρετούν τις ιδέες της αριστεράς δηλαδή να κάνουν τις υπερβάσεις τους να έχουν Ιδεολογία να είναι καθαρές στον αναγνώστη τους και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά , Άρα Επαναλαμβάνω ο κύριος Τσίπρας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν μιλάει για τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ ιδιαίτερα όταν το τελευταίο καιρό έχουμε επαληθευτεί τις περισσότερες φορές».

– Συλλαβίζω μεγάλες αλήθειες και δεν διαθέτω την ευφράδεια να λέω ψέματα όπως ο Τσίπρας.

«Όχι δεν την έχω αυτή την ευφράδεια να κοροϊδεύω τον κόσμο σε καθημερινή βάση εγώ συλλαβίζω αλήθειες μεγάλες αλήθειες συλλαβίζω μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα μου , συλλαβίζω μεγάλα έργα για τον Πειραιά μας είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συλλαβίζω και δεν έχω αυτή την ευφράδεια να κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό… Και όταν λέω να κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό το αποκορύφωμα ποιο ήταν; στο Μάτι στο Μάτι ο κύριος Τσίπρας όταν έκανε αυτήν την συνάντηση τη Σύσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς ήξερε πολύ καλά ότι έχουμε νεκρούς και το ήξεραν όλοι και κορόιδευε για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό».

– Δεν είναι στα πλάνα μου η δημιουργία νέου κόμματος και δεν μ’ ενδιαφέρει η πολιτική

«Εγω ειμαι ο Βαγγελης Μαρινακης από τον Πειραια και οσον αφορα ένα νέο κομμα όπως με ειχατε ρωτησει, παρα το γεγονος ότι μπορει ο τοπος να εχει αναγκη ένα νέο κομμα, δεν είναι μεσα στα πλανα μου και ειδατε ότι δεν υπηρχε ουτε καν συζητηση, γιατι και ειμαι πολύ ευχαριστημενος με αυτά που κανω αλλα και δεν υπαρχει χρονος γιατι κανω πολλα. Το να εχεις αποψη, κάθε ελληνας ευρωπαιος πολιτης, μπορει να εχει αποψη για το τι συμβαινει στον τοπο του».

– Ο Καλογρίτσας μπήκε στο γραφείο μου από την κανονική πόρτα.

«Ο λογος που εκανα την αποκαλυψη ηταν ο εξης: ο φακελος που ειχαμε καταθεσει να λαβουμε μερος στο διαγωνισμο και όταν το αποκτησαμε με 72 εκατ, μας ηλεγξαν οι αρχες από πού προερχονται τα χρηματα, αν είναι νομιμα και αποδειθχηκε αψεγαδιαστος φακελος. Το ηλεγξαν και ηξεραν από πού προερχονται τα χρηματα. Εφτασαν στο σημειο να μου στειλουν τον Καλογριτσα, ο οποιος δεν περναγε από τα γραφεια μου στον Πειραια ειδε φως και μπηκε να ζητησει 20 εκατομμυρια προκαταβολη για το καναλι. Ο κ.Καλογριτσας ηρθε επισημα στο γραφειο μου, όχι από την πισω πορτα, από την κανονικη, τον υποδεχθηκαν, υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες και καμερες ασφαλειας και τιποτα παραπανω. Απεχθανομαι να γραφεις τον κοσμο και δεν θα το εκανα ποτε. Υπαρχουν όμως καμερες ασφαλειας και ανθρωποι που δουλευουν στο κτιριο και ηταν εκει στην υποδοχη».

«Δεν εχει λογικη να περναει ενας φιοδοξος καναλαρχης στα γραφεια στον πειραια, να σταματησει το αυτοκινητο, να χτυπησει την πορτα και να πει, κυριε μαρινακη χρηματοδοτηστε το καναλι. Ο κ.καλογριτσας ηρθε στο γραφειο μου, το ραντεβου το εκλεισε ο κ.Παππας με εντολη του κΤσιπρα όπως μου ειχε πει, γιατι δεν εκανε τιποτα χωρις να το γνωριζει ο κ.Τσιπρας, με σκοπο να χρηματοδοτησω τον κ.Καλογριτσα».

– Οι σκευωροί του Noor1 θα πληρώσουν ακριβό τίμημα τα χρόνια που έρχονται.

«Στημένη σκευωρία από ανθρώπους για να μας κάνουν κακό και να φτιάξουν ατζέντα που χρησιμοποιούν σήμερα. Με το χέρι στην καρδιά, οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι. Όλοι αυτοί, υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν ένα πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν, απειλή. Είναι μια υπόσχεση».

«Πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο που είναι μια κοινοτική οδηγία ο οποίος ρητά γραφεί ότι δεν μπορεί ένα πολιτικό πρόσωπο να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε μια δικαστική υπόθεση που είναι εν εξελίξει. Ο πρωθυπουργός και μέλη της κυβέρνησης καθημερινά δεν ακολουθούν το νόμο, τον παραβιάζουν. Όποτε ένας πρωθυπουργός που ακούμε σχεδόν κάθε μέρα να μιλάει για την υπόθεση μου για να φτιάξει ατζέντα και να καλύψει ανυπαρξία σε πολλά θέματα, είναι επικίνδυνος για τον τόπο, δεν μπορείς να παραβιάζεις ένα νόμο καθημερινά. Εγώ έχω οικογένεια, επιχειρήσεις, πολλούς φίλους, οπαδούς, που αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα άνθρωπο και ειδικά σε ένα άνθρωπο σαν και έμενα. Δεν θα το επιτρέψω, θα δείτε σύντομα ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της ιστορίας. Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν το εύχομαι ούτε στο μεγαλύτερο εχθρό μου. Δεν μπορείς να ζεις σε μια δημοκρατική χωρά και η κυβέρνηση καθημερινά να προσπαθεί να επηρεάσει συγκεκριμένες υπηρεσίες εναντίον σου»

Τα σχόλια είναι κλειστά.