Ειδησεογραφικό site

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε συμβολαιογραφείο για τους πλειστηριασμούς

148

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Λαϊκής Ενότητας σε συμβολαιογραφείο στην οδό Σταδίου 43, στην Αθήνα.

Φωνάζοντας συνθήματα και έχοντας υψωμένα πανό διαμαρτύρονται για τον εκπλειστηριασμό της λαϊκής περιουσίας και ζητούν την ματαίωση των σημερινών πλειστηριασμών προκειμένου να «σωθούν» τα σπίτια των συμπολιτών τους που κάποια από αυτά όπως αναφέρουν είναι πρώτες κατοικίες.

Το «παρών» δίνει και σήμερα, όπως κάθε Τετάρτη άλλωστε, ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος τις περασμένες ημέρες ανακοίνωση τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία των «1-1-4».

Να σημειωθεί πως ο κ. Λαφαζάνης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πρωτοδικείο Αθηνών ζητώντας να λάβει γνώση της δικογραφίας η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του από την κρατική ασφαλεία και η οποία βρίσκεται πλεον στα χέρια του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία έτσι όπως συντάχθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας αναφέρονται αδικήματα όπως “διατάραξη ειρήνης” έως “αντίσταση”, “πρόκληση σωματικών βλαβών” αλλά και “φθορές”.

IMG_3756
IMG_3755
IMG_3754
IMG_3753

Τα σχόλια είναι κλειστά.